| dansarabia1234 a întrebat:

Bună.

Voi v-ati mai confruntat cu așa ceva?

De 2 luni ma simt rău și "ma tarai pe picioare" și cu amețeli.
Oare nu or fi bune anticonceptionalele pe care le iau?
Mai am 8 zile de luat și termin 2 fiole și vreau sa gat cu ele.

Am fost la doctor cu dureri mari de la menstruație și de aceea și mi s-au recomandat anticonceptionalele pentru durerile de la menstruație ca să nu mai iau atâtea nurofenuri în fiecare lună ca iau multe în fiecare lună și înainte de perioadă dar și în prima zi.

Țin sa menționez ca încă nu am început viața sexuală.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Corpul se schimba. Ar fi trebuit să-ți zică ca e o perioadă de adaptare(3 luni) daca după te simți la fel, du-te înapoi la medic pentru o evaluare

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Iti dai seama ca nu stim noi cauzele, poate fi de la anticonceptionale sau nu, inainte de a lua anticonceptionale cum te simteai? Daca te simti rau nu le mai lua si discuta cu medicul tau ginecolog. Ce varsta ai? Sanatate multa

| Adriana1119 a răspuns:

Bună. Nu trebuie sa fie neapărat de la ele. Te-ai gândit ca poți sa ai anemie? Dacă în timpul menstrei pierzi mult sânge se prea poate sa fi făcut o anemie. Sau sa ai carența de vitamine. Niște analize de sânge ar ajuta. Multa sănătate.

| MIulia1997 a răspuns:

În funcție de simptomele tale și de circumstanța că nu ai început încă relații intime, poate că anticonceptionalele sunt recomandate nu doar pentru alivierea durerilor menstruale, ci și pentru a reduce eventualele anxietăți legate de a începe relații fizice.

Anticonceptionalele pot ameliora simptomele dvs., reduc durerea de cap și alte simptome neurologice precum amețeli și slăbiciuni pe picioare. E important să consulti cu un medic despre bună funcționarea acestor tablete pentru tine. Dacă nu ameliorează sau dacă apar noi probleme, ei te vor putea ajuta să găsești o altă soluție.

Aceste medicamente nu trebuie oprite brusc, așa că vorbeste despre asta cu doctorul și urmează instrucțiunile pe etichetă. De asemenea, nu uita să revii după 7 zile cu medicul pentru a verifica evoluția și dacă te poate supuna la alte examinări.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

De ce nu mergi la medic pentru ati rezolva problema?
Este cam mult 2 luni, du-te si azi sa incepi o rezolvare a problemei happy
Succes mult