anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi curat colonul. Am aproape 15 ani. Vreau sa fac asta pentru ca ies foarte rar la toaleta odata le 3-4 zile si s-au depus reziduri pe colon. Nu vreau ceaiuri diuretice vreau ceva pentru curatarea stricta a colonului. Nu vreau pastile de niciun fel. Doar ceaiuri care le pot lua din plafar la un pret de buget. Nu ColonHelp sau din astea.
Consum si supe dar in general mancare uscata. Va mmultumesc pentru intelegere si nu vreau critici sau injurii. Rog seriozitate. Si nu vreau raspunsuri genbig grinu-te la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Suc de rosii sau bulion. Eu am avut o constipatie cronica de ani de zile. Asa am reusit sa scap de ea. Eu am facut sucul in casa cu un storcator. Cel din magazine contine foarte multe chimicale.

| Eduarrdinno a răspuns (pentru Salontanul):

Eu voiam un ceai ceva. Care sa il beau inainte de culcare

| neutrino a răspuns:

Cumpara-ti si foloseste un irigator.

| Eduarrdinno a răspuns (pentru neutrino):

Pentru ce? Ca nu vreau sa fac clisma

| neutrino a răspuns (pentru Eduarrdinno):

Clisma este cea mai buna metoda pentru ceea ce-ti doresti tu.