| PowerKoko a întrebat:

Bună vreau sa încerc sa fumez mai rar și nu pot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Fetitacufundita a răspuns:

Iarba sau tutun?

| eliancodrut a răspuns:

Asta e greu. Eu am fost un fumator inrait, am incercat si acest lucru, dar nu a mers. M-am lasat de fumat, dar deodata.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poti, trebuind doar sa vrei.
ti-as recomanda totusi sa opresti brusc fumatul si asa te poti lasa total de fumat.

| Liviu a răspuns:

Am fumat o buna perioada de timp de pe la 16 pe la 24, la 24 le-am lasat pana pe la 31, apoi 'din cauza' la o fosta iubita le-am luat iar, hai un fum, hai o tigare pana iti revii, blablabla, si in 3 zile cumparam pachetul. Am fumat cam un an jumate, le-am lasat iar jumate de an, dupa iar am fumat cateva luni, iar acum iar le-am lasat(am 2 saptamani) ideea e ca de fiecare data cand le las,parca le iau mai rau,fumez mai mult, si parca numai la tigari imi sta capul, deci secretul e sa le lasi fara sa le mai iei, fumator vei fii mereu si ca fumezi si ca nu. A da, si o sa te ingrasi laughing