Buna,
Deoarece esti inalta cum spunea-i in intrebarea precedenta, e normal intr-un fel sa nu ai sanii atat de dezvoltati. Nu iti fa probleme ca se vor dezvolta si ei doar trebuie sa ai rabdare.
Dar de ce nu intrebi cum iti poţi dezvolta inteligenta? cam lipseşte la cei de varsta ta
Cum sunt nu ai ce sa faci, abia nu te deranjeaza, Marimea nu conteaza.Mai cresc ai abia 14 ani, pana la 20 mai e destul.
Am întrebat ceva complet normal, despre corpul uman, nu știam că această întrebare dovedește lipsa inteligenței, țin să te contrazic, dacă vreau să aflu ceva, întreb, nu e nimic nefiresc, așa că păstrează comentariile urâte pentru tine...
Și nu am întrebat cum îi dezvolt, ci în cât timp se dezvoltă, așa că...
Nu dar nu dura mult pana nu intrebai si asta, dar vai draga, ce rea am fost, ce te-am jignit, sa cheme cineva poliţia, a stai, nu ma localizeaza, pfff, ghinion
Nu întrebam și tu nu aveai de unde să știi dacă întrebam sau nu
Jesus cum îndrăznesc eu sa presupun de astea( nu stiu, poate pentru ca toata fetitele de 14 ani sunt interesate de chestii de genu trist
Cam pe la 16 ani se oprește dezvoltarea acum depinde si de persoana dar stai linistită si sânii mici sunt faini?
Las-o fata ca a intrebat despre corpul uman cica, pentru stiinta si chestii Pentru d-soara: Scopul sanilor e sa hraneasca puii dupa nastere, marimea lor conteaza pentru diferite gusturi ale societatii si sunt formati majoritar din tesut adipos(grasime), pot sa iti creasca si sa se micsoreze pe timpul vietii, nu este ca inaltimea sa se opreasca si sa ramana asa toata viata.
Iti dai seama ce iq 150 si ce de 10 o sa aiba la biologie ca stie acum asta, ce sa zic? nu pot ca dupa sunt rea(((((:
Da, am zis că am întrebat despre corpul uman, pentru că, chiar despre aia am întrebat *facepalm*
Nici măcar n am zis de știință sau ceva, da mai trebuie să fie și de ăștia care caută motiv de ceartă. Poate că tu ai trecut de pubertate și de aia ți se pare așa amuzant și prostesc, dar eu încă sunt în acea perioadă, așa că gandeste inainte sa tastezi aiurea
Voiam sa stiu asta pentru mine, nu pentru orele de biologie
Biologia nu se rezuma la corpul uman, aoleo.
Poate ai un dezechilibru hormonal. Mergi la endocrinolog! Sanii se pot modifica pe tot parcursul vieții. De obicei cresc de la ingrasare, lactatie etc.
Uneori sânii mari pot fi si cancerosi.