| Dutzatha a întrebat:

BUna! Vreau sa mă ingras și nu prea pot, vreau răspunsuri care au funcționat la voi și nu vreau răspunsuri de genul " altele vor sa slăbească și tu vrei sa te ingrași " mă lași?
Am 13 ani 1.58 și 48 kg ( chiar dacă am 48 kg zici ca am 30 cu hainele ude ) laughing Mănânc multe chestii nesănătoase și mai fac și sport din când în când
Funda celui mai bun răspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Doarof3 a răspuns:

Pai și eu aveam problema asta si am inceput sa ma ingras. încearcă sa mănânci cât mai mult posibil.Eu mancam câte 3 oua ochiuri la o farfurie mare de cartofi prăjiți.Acum văd ca încep sa mă îngraș și sa mănânc din ce în ce mai bine, desi sunt în creștere. Dacă ești in crestere nu te gândi ca te vei îngrășa enorm, nici eu nu fac asta.în doua luni, nu știu dacă am pus 3 kilograme pe mine, dar totuși. Știu senzația ca te simți prea slaba, așa sunt și eu.Consuma cât mai multe calorii la o masa apoi bea cât de multa apă poți. Mănâncă din ora în ora chiar dacă nu simți senzația de foame.Mult noroc

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mai asteapta vreo 2-3 ani, esti in crestere si se intampla sa fii ori mai slab ori mai gras si sa stabilizezi dupa ce se termina perioada de crestere. Pe la 15 ani daca tot esti prea slaba te poti apuca de sala cu greutati sa-ti dezvolti musculatura.

| RAY a răspuns:

1 kg de slanina la 2 zile sa vezi ce o sa te ingrasi