| Almássy a întrebat:

Buna
vreau sa slabesc 2 kilograme si nu se dau duse!
deci bai omule de 2 luni nu am mai mancat snaksuri,biscuiti,placinte,dulciuri,sucuri, etc etc.fac 5 zile pe saptamana 1 ora de sport (alergat si mers rapid)
stiu toate chestiile mananca legume,fructe,apa nu merge, deparca cei care recomanda atatea le-au incercat dar na sa se afle in treaba.
cum sa scap de ele?laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| simonaelena64 a răspuns:

May eu am slabit prin abdomene si fiecare seara a mers
si ma bucur pentru ca vine vara si contumul de baie nu va sta singurel....deci te sfatuiesc sa nu te infometezi nu e bine pentru ca fiecare cu organismul lui

| Almssy explică (pentru simonaelena64):

Cate abdomene faceai?

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Problema nu consta in efort fizic sau in dieta. Daca spui ca ai eliminat din alimentatie cele mentionate de tine, poate fi o problema endocrina.
Faci niste analize tiroidiene (T3, T4, TSH) iei rezultatul, si te prezinti la un nutritionist.

Sanatate!

| LzzD a răspuns:

Doar doua, si nu poti, daca spuneai 20 mai intelegeam?

| gstelian21 a răspuns:

Mai bine mai pui doua.