anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu niste sfaturi. Am 16 ani si am fata spatele si pieptul pline de cosuri. Problema e ca mie imi raman semne maronii peste tot dupa ce cosurile dispar. Arata oribil si am ajuns sa nu mai pot iesi din casa nemachiata. Cum sa fac sa previn atat aparitia cosurilor cat si sa scap de semne. Nu sunt gauri sau ceva de genul, pur si simplu sunt pete maronii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Pot sa imi dau cu parerea si sa iti spun sa folosesti o crema impotriva cicatricilor, pentru ca semnele sunt piele afectata, care dispare odata cu aparitia unui nou strat de piele, iar aceste creme grabesc foarte mult aparitia acestui strat normal de piele.
Totusi, cel mai bine e sa mergi la un dermatolog si sa vezi care ar putea fi solutia impotriva cosurilor. Mentiune: si mie imi raman pete maronii, dar nu prea am cosuri si nici nu prea ma intereseaza aspectul meu fizic.

| Chαяtreux a răspuns:

Mergi la dermatolog. Stiu multe cazuri ca si tine. Ti se va da tratament si vei scapa de ele.

| AlexutzaSiNimik a răspuns:

Hei. Ar fi bine sa vorbeste cu un medic... probabil vor disparea, dar mai bine te duci la cineva care stie.winking

| darriya a răspuns:

Incearca cu pasta de dintii, pune in zonele afectate, inainte de culcare, si a 2zi de dimineata spalate, pe urma cumparati de la farmacie o crema de galbenele, sau poti sa iti dai cu albus de oua, il bati bine spuma cu lime, si stai 10min cu ea pe fata, e f buna!

| PerfectInsanity a răspuns (pentru darriya):

Vai mersi mult, de albus am auzit si eu ca face minuni. De cate ori pe saptamana sa fac asa?

| darriya a răspuns (pentru PerfectInsanity):

de 2 ori pe saptamana. inainte de culcare...dar sa iti iei si crema de galbenele ajuta mult o sa ai fata fina si curata!

| PerfectInsanity a răspuns (pentru darriya):

Si cu crema sa imi dau zilnic? Nu creeaza dependenta si nu distruge derrma? Nu prea am incredere in produsele de pe piata, toate au ceva nociv

| darriya a răspuns (pentru darriya):

Dar pasta de dintii de-asemenea iti usuca cosurile, te dai in fiecare seara atat timp cat ai cosuri! (asa fac eu)

| darriya a răspuns (pentru PerfectInsanity):

Nu.nu,,,iei crema de la farmacie e un tub mic 3lei maxim) daca nu vrei sa te dai mereu, date cu ea pe fata noaptea a 2 zi vei avea fata fina, e ff buna...aa si nu te mai da cu fond de ten deoarece fondul de ten cauzeaza mai rau cosuriilor