Hei. Ar fi bine sa vorbeste cu un medic... probabil vor disparea, dar mai bine te duci la cineva care stie.
Incearca cu pasta de dintii, pune in zonele afectate, inainte de culcare, si a 2zi de dimineata spalate, pe urma cumparati de la farmacie o crema de galbenele, sau poti sa iti dai cu albus de oua, il bati bine spuma cu lime, si stai 10min cu ea pe fata, e f buna!
Vai mersi mult, de albus am auzit si eu ca face minuni. De cate ori pe saptamana sa fac asa?
de 2 ori pe saptamana. inainte de culcare...dar sa iti iei si crema de galbenele ajuta mult o sa ai fata fina si curata!
Si cu crema sa imi dau zilnic? Nu creeaza dependenta si nu distruge derrma? Nu prea am incredere in produsele de pe piata, toate au ceva nociv
Nu.nu,,,iei crema de la farmacie e un tub mic 3lei maxim) daca nu vrei sa te dai mereu, date cu ea pe fata noaptea a 2 zi vei avea fata fina, e ff buna...aa si nu te mai da cu fond de ten deoarece fondul de ten cauzeaza mai rau cosuriilor
Mergi la dermatolog. Stiu multe cazuri ca si tine. Ti se va da tratament si vei scapa de ele.
Pot sa imi dau cu parerea si sa iti spun sa folosesti o crema impotriva cicatricilor, pentru ca semnele sunt piele afectata, care dispare odata cu aparitia unui nou strat de piele, iar aceste creme grabesc foarte mult aparitia acestui strat normal de piele.
Totusi, cel mai bine e sa mergi la un dermatolog si sa vezi care ar putea fi solutia impotriva cosurilor. Mentiune: si mie imi raman pete maronii, dar nu prea am cosuri si nici nu prea ma intereseaza aspectul meu fizic.