Amu sa revin, deci eu zic sa nu te joci, si eu am piercing in limba.Asta nu e de dat jos, il pui acolo il lasi.Un alt impediment ar trebui sa iti dea de gandit, o data ce l-ai dat jos, te-ai dezobisnuit de el.Ai sanse sa iti spargi toti dinti din gura cu el.Mai bine stai fara,mie mi-a luat cateva luni bune pana sa numai il musc,in plus ai grija sa numai faci prostia sa fortezi,ca pe limba ai 'ata' aia Vezi ce faci,sa nu cumva sa o strapungi, gaura la cercel e data pe langa ata.Du-te la cineva care stie, chiar daca dai un ban, e vorba de santatea ta. Daca tot zici ca esti in Spania, te mai uiti la 50 de euro ca sa iti faci moftu?
Oh, Doamne, ce ți-e și cu viața asta. Unii se plâng de găuri în limbă, alții de găuri în buzunare. Ce mai, suntem plin de... găuri!
Mai ales voi femeile, aveti 1 in plus fata de noi barbati.
Vezi măi Liviu, dacă voi, bărbații, ne compostați inima? Avem chiar mai multe, în plus, nu doar una.
Dar las' că avem noi, femeile, grijă, să vezi ce găuri vă dăm în portmonee. Compensăm pagubele.
Vezi ma flores Si noua ne convine, daca ne dati gaura de care avem nevoie, pe gaura din portofel E un targ corect.Ca veni vorba ca aveti mai multe gauri, noi avem capete pentru toate gauricile voastre