Glumești, nu? Tu crezi ca stomacul e atât de sensibil ca și carnea de pui?
Cât despre întrebarea lui PrettyLittlePsycho, ai grija sa nu îți sensibilizeze dentiția.
Foarte inteligent domnul Catalin ))) sper ca nu mai e nimeni atat de inteligent sa ii creada toate ineptiile.
Cum doamne iarta-ma sa compari o bucata de carne cu stomacul. Mai puneti mana pe o carte de anatomie sau de biochimie.
Eu mănânc zilnic lămâie și grepfrut, uneori și alte citrice grămadă și sunt sănătoasă tun .
Este o problema.
Pune tu o pulpa de pui intr-o caserola. sau piept de pui sau orice carne vrei, si pune zeama de la o lamaie, las-o afara cam 2-3 ore, si vezi ce se intampla cu ea.
asta se va intampla si cu stomacul tau.
Pai e rezistent, daca mananci lamaie o data pe saptamana sau mai rar, dar daca mananci in fiecare zi, stai chill, ca nu e bine
Cum naiba sa compari stomacul, care are un acid care poate dizolva aproape orice, cu o bucata de carne moarta?
Mai pune mana pe o carte, inainte sa spui asemenea CRETINITATI.
Glumești, nu? Tu crezi ca stomacul e atât de sensibil ca și carnea de pui?
Cât despre întrebarea lui PrettyLittlePsycho, ai grija sa nu îți sensibilizeze dentiția.
anonim_4396 întreabă: