| cavalerul11 a întrebat:

zilele astea iubitei mele i-a venit ciclu si o doare ingrozitor atunci cand vine. are dureri cumplite si ma ingrijoreaza rau. as vrea sa stiu ce pastile trebuie sa ia ca sa-i treaca durerile astea. ea nu vrea sa-mi zica cum se numesc pastilele ca na sa nu ma ingrijorez insa va rog mult sa-mi ziceti cum se numesc ca sa -i pot lua eu ca o iubesc mult si mi se rupe sufletul cand vad ca o doare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dannys a răspuns:

Durerile menstruale se ameliorează cu antiinflamatoare, antispastice, paracetamol sau combinaţii de substanţe active.În general, se recomandă antiinflamatoarele adică ibuprofen, piroxicam, meloxicam, nurofen sau no spa

4 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Ei i-as recomanda Ibalgin si tie o carte de limba romana. Numai bine!

| untu a răspuns:

De ce nu o duci la medicul de familie sau du-o la urgenta, cand merge undeva ar trebui sa aiba pastilele necesare pe linga ea in poseta!

| Alexandra4500 a răspuns:

Cumpara niste tablete de nurofen 400 si ciocolats, o sa se simta mult mai bine.

| untu a răspuns (pentru dannys):

Asemenea medicamentele nu se recomanda asa dupa ureche, ci dupa consultul si sfatul medicului, sa va dea reteta potrivita!