| Guerita29 a întrebat:

Bună ziua,
A luat cineva STRESCLEAN COMPLEX? Daca da, simțiți vreo îmbunătățire?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Recenziile de pe linkul de mai jos, par sa zica ca este un produs foarte bun, desi sunt usor dubioase pentru mine aceste recenzii la un produs aparent nou pe piata : https://www.helpnet.ro/stresclin-complex-60cpr (citeste in cadrul recenziilor din josul paginilor)

Ti-a fost recomandat de un medic sau doar vrei sa incerci?
Ce simptome sau afectiuni ori stari ai? de simti nevoia sa iei acest produs?
Poate iti putem recomanda ceva mai la indemna, ceva ce am luat unii din noi si credem cei de pe platforma ca ar functiona mai bine in cazul tau particular!
Strict acest supliment eu unul nu am luat!

| Robert45481 a răspuns:

Salut am luat mi sa recomandat de un instructor auto cu o zi înainte de traseu foarte foarte bune te ajută te liniștesc cumva conțin aswaganda care îmbunătățește somnul dar nu îți dă somnolență sau ceva când te pui la somn adormi mult mai repede dormi mai bine te simți mai odihnit la mine sa meritat să iau și o să iau în continuare până termin cutia

| Guerita29 explică (pentru Simpatic):

Ma agit foarte rapid, ma stresez din orice chestie și ma consum, și am în majoritatea timpului o stare de nervozitate profundă