| Alecskkkk a întrebat:

Buna ziua!
Acum cateva zile (joi mai exact) cand eram la scoala m-a apucat o ameteala foarte mare, simteam cum totul se invarte. Am inchis ochii si am asteptat sa treaca. Apoi de atunci am mici ameteli sau senzatii de ameteli ( vin si dispar intr-o secunda). Care ar fi cauza? Este o urgenta? Ce-ar trebui sa fac?

Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KurtCobain1994 a răspuns:

Si mie mi se mai intampla. cred ca ar trebui sa iei putin calciu. cel mai probabil era o cadere de calciu. cel mai recomandat e calciu cu vitamina D3. daca ti cura de slabire opreste-te, se pare ca nu iti face bine.

6 răspunsuri:
| Alecskkkk explică (pentru KurtCobain1994):

Poate fi cadere de calciu chiar daca beau des lapte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipsa de calciu sau cel mai probabil de fier!

Bine ar fi sa mergi sa faci niste analize, ulterior putând sa fii dea un tratament.

Nu sta așa, ca se poate agrava.

| Alecskkkk explică (pentru anonim_4396):

Ei bine, de mic ma confrunt cu lipsa de fier. De fiecare data, la analize era totul bine in afara de fier si mereu mi-a dat pastile pentru fier, deci cel mai probabil asta a fost cauza. Totusi nu am patit niciodata acest lucru.

| Alecskkkk explică (pentru anonim_4396):

Cu lipsa de fier ma confrunt inca de mic. De fiecare data la analize, totul iesea bine, mai putin fierul... Mereu mi-a dat pastile cu fier, dar niciodata nu am patit acest lucru pana acum...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alecskkkk):

Tratamentul care ti l da sa il faci pentru a ti creste fierul din organismul trebuie sa fie de cel puțin 6 luni!

Si eu am momente când amețesc, de obicei când ma ridic de undeva brusc, cu toate ca stau destul de bine cu toate vitaminele.

| silvia2ooo a răspuns:

Du-te la doctor, nu bea medicamente de capul tau. Poate sa fie cadere de calciu si daca bei lapte, mananci oua etc pentru ca acestea contin calciu, dar ai nevoie de vitamina D3 pentru a se asimila in oase.