În primul rând depinde ce ai inhalat. E posibil să ai ceva reacții adverse sau să nu simți nimic.
Cam după cel mult o oră poți intra în apartament, însă pune-ți o mască d-aia specială pe față, mască cum au pompierii, care acoperă și fața, și dă drumul la geamuri. Lasă să se aerisească foarte bine.
În legătură cu patul în care dormi, ar fi bine să lași puțin afară lenjeria, să intre puțin aer.
Mersi frumos stimate pentru răspuns
Nu am dat pe lenjerie cu otravă doar jos pe lângă colturile de la pat, dar în bucătărie am dat cu multa otravă ca de acolo vin insectele nu știu de unde tot apar, și am inhalat puțin. Acum sunt fără în curte, nu am nimic, sunt puțin anxios ca am dat cu o cantitate de 3 ori mai mult decat trebuia dar nu aveam încotro fiindcă comentează vecinii! Da, o sa deschid și geamurile când intru, momentan nu am tupeu sa urc sus, și mi se descarca naibii și bateria
Cati gandaci ai frate in apartamentul ala? De obicei sunt prin baie si bucatarie. Cu 2-300 de mililitri rezolvai problema. Dai pe jos pe unde misună ei.
Doamne fereste!
Am dat de multe ori nu știu de unde morții lor tot apare, m-am chinuit de mam rupt sa dau cu soluție de mai multe ori și tot au apărut. Mi-o spus un vecin ca cheamă firma de dezinfecție sa dea în toate apartementele inclusiv al meu, peste tot! Nu e mizerie ca eu nici nu mănânc, nici nu fac mâncare acolo, de când am rămas fără părinți îmi iau mâncare de la restaurante, MC donalds, comand de pe site-uri, mai cumpăr câte ceva de la magazine, eu nu știu sa fac de mâncare.
Nu știu, dar am prins experienta e strong soluția aia, am dat sa elimin insectele peste tot. Degeaba dau eu cu aia, dacă nu știu unde e cuibul lor. Dar o sa apeleze vecinii la o firma și da cu otravă în toate apartamentele.
Daca ar merge asa si cu oamenii toxici, ar fi bine.
Gândacii supraviețuiesc și dacă ar veni apocalipsa, ăștia nu dispar nici peste 10.000 de ani, numai dacă se produce o coluziune cu o alta planeta, sau soarele ne extermina pentru totdeauna implicit planeta doar asa scăpăm de gândaci. Dinozaurii au murit, scarbosenii le astea au supraviețuit. Dacă dai cu spray de gândaci amețesc, sunt dezorientate, dar nu mor! Otravă asta e puternica, mor unele dar nu toate! Trebuie găsit cuibul!
Dacă ii dai la un om sensibil cu spray de gongi poate muri de la soc anafilactic, deci astea sunt ale mai dracu decât noi când te vad imediat te simt! Au un simt dezvoltat incredibil, și sunt incredibil de rapide, parca sunt raliuri de formula 1
Este covidul,, dar mor și oameni buni din păcate!
Mario1996 întreabă: