anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua.

Adineauri am dat cu o sticla de pulverizator cu otravă pentru insecte în tot apartamentul, am dat cu o cantitate uriasa, 1 litru jumate, adică trei sticle, dar doar odată am pus soluția aceea, e un derivat a lui regent, nu știu cum se numește, ca sunt foarte extenuat, am dat 10 minute în continuu și am îmbinat cu încă o solutie și mai strong decât regent, femeia respectiva pe care mi le-a vândut mi-o spus sa fac asa pentru un rezultat mai eficient contra gândacilor. Credeți că o să pățesc ceva? Am inhalat puțin de la sticla aceea cu capac pulverizat! Când ar trebui sa întru din nou în apartament? În cât timp? Am dat și pe lângă patul în care dorm.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Feri5 a răspuns:

În primul rând depinde ce ai inhalat. E posibil să ai ceva reacții adverse sau să nu simți nimic.

Cam după cel mult o oră poți intra în apartament, însă pune-ți o mască d-aia specială pe față, mască cum au pompierii, care acoperă și fața, și dă drumul la geamuri. Lasă să se aerisească foarte bine.

În legătură cu patul în care dormi, ar fi bine să lași puțin afară lenjeria, să intre puțin aer.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Feri5):

Mersi frumos stimate pentru răspuns happy
Nu am dat pe lenjerie cu otravă doar jos pe lângă colturile de la pat, dar în bucătărie am dat cu multa otravă ca de acolo vin insectele nu știu de unde tot apar, și am inhalat puțin. Acum sunt fără în curte, nu am nimic, sunt puțin anxios ca am dat cu o cantitate de 3 ori mai mult decat trebuia dar nu aveam încotro fiindcă comentează vecinii! Da, o sa deschid și geamurile când intru, momentan nu am tupeu sa urc sus, și mi se descarca naibii și bateria rolling on the floor

| Lukasssz a răspuns:

Varutuleeee,cum ai reusit performanta asta?

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru SevenScents):

Da, teoria involutiei.

| darrio2007 a răspuns:

Cati gandaci ai frate in apartamentul ala? De obicei sunt prin baie si bucatarie. Cu 2-300 de mililitri rezolvai problema. Dai pe jos pe unde misună ei.
Doamne fereste!

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Ai sa mai intri in apartament cand dispare covidu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Am dat de multe ori nu știu de unde morții lor tot apare, m-am chinuit de mam rupt sa dau cu soluție de mai multe ori și tot au apărut. Mi-o spus un vecin ca cheamă firma de dezinfecție sa dea în toate apartementele inclusiv al meu, peste tot! Nu e mizerie ca eu nici nu mănânc, nici nu fac mâncare acolo, de când am rămas fără părinți îmi iau mâncare de la restaurante, MC donalds, comand de pe site-uri, mai cumpăr câte ceva de la magazine, eu nu știu sa fac de mâncare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Ce teorie a involuției ma, și tu ești prostovan și sevenscents! Sunt constrâns în *** sa scap de gândaci, crezi ca e prima oara când dau cu otravă și ma zbat sa scap de scarbosenii le astea? Nu știu de unde morții lor tot apar, sa vedem acum rezultatul când o sa dea ăștia cu otravă în toate apartamentele. De când o decedat o vecina de lângă mine tot am probleme cu gândacii, a murit, s-a dus pe pl, și aia care au cumpărat apartamentul nu au făcut curățenie, ba mai rău, au spart pereții sa modifice apartamentul s-au mișcat cu viteza melcului, găurile alea, spartaturile alea multă vreme asa a rămas sa le dau la cleanta cu apartamentul lor, eu nu am avut gândaci, și cât timp era stafia aia de baba în viata de la ea mai venea câteodată gândaci ca era bătrână, bolnava, nu dădea cu otravă, avea peretele spart deasupra chiuvetei se vedeau țevile, pe acolo veneau, mi se pare ca și sub chiuveta avea peretele spart, eu am cheltuit bani pe soluții de alea și nu am făcut nimic, mor greu și rămân puii și aia trebuie eliminați, dar tot apar.
Deci rămâne de văzut după ce da cu otravă în tot apartamentul, ar trebui sa dea și în beci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SevenScents):

Bine, tu ești ala de pe sticla cu otravă desenat cu stângawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lukasssz):

Nu știu, dar am prins experienta rolling on the floor e strong soluția aia, am dat sa elimin insectele peste tot. Degeaba dau eu cu aia, dacă nu știu unde e cuibul lor. Dar o sa apeleze vecinii la o firma și da cu otravă în toate apartamentele.

| Lukasssz a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ar merge asa si cu oamenii toxici, ar fi bine.

anonim_4396

Gândacii supraviețuiesc și dacă ar veni apocalipsa, ăștia nu dispar nici peste 10.000 de ani, numai dacă se produce o coluziune cu o alta planeta, sau soarele ne extermina pentru totdeauna implicit planeta doar asa scăpăm de gândaci. Dinozaurii au murit, scarbosenii le astea au supraviețuit. Dacă dai cu spray de gândaci amețesc, sunt dezorientate, dar nu mor! Otravă asta e puternica, mor unele dar nu toate! Trebuie găsit cuibul!
Dacă ii dai la un om sensibil cu spray de gongi poate muri de la soc anafilactic, deci astea sunt ale mai dracu decât noi laughing când te vad imediat te simt! Au un simt dezvoltat incredibil, și sunt incredibil de rapide, parca sunt raliuri de formula 1 rolling on the floor

anonim_4396

Este covidul,, dar mor și oameni buni din păcate!