anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 10 ani. M-am constipat iar medicul de familie mi-a dat un tratament cu supozitoare, iar mama vrea sa mi le puna ea, dar mi-e rusine. Cum o fac sa inteleaga ca sunt destul de mare sa mi le pun singur?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Theodora292001 a răspuns:

Spune-i pur si simplu. Peste 3 ani o sa vorbiti despre alte chestii si n-o sa mai fii stanjenit/stanjenita. Dar daca ai o problema cu constipatia eu iti recomand sa iei de la un magazin naturist extract din mladite de merisor sau din muguri de stejar. Ambele sunt bune, dar merisorul e mai rapid. Il iei inainte de masa, 2 ml. E foarte bun, nici nu-l simti, il pui in putina apa. Bafta!

13 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Suna kinky

| Davido41 a răspuns:

Stai linistit si eu am avut aceasta problema.Dar crede-ma cand mama ta te-a nascut ti-a vazut toate organele geniale (penisul, fundul)

NU TREBUIE SA ITI FIE RUSINE

| George9013 a răspuns (pentru whatevernvm):

Nu mai da-ti raspunsuri aiurea

| whatevernvm a răspuns (pentru Davido41):

Fundul e cel mai organ genital

| George9013 a răspuns (pentru whatevernvm):

Scrie corect daca vrei sa inteleg ceva

| George9013 a răspuns (pentru Davido41):

Stiu. dar sunt destul de mare sa imi pun un supozitor si singur. nu am nevoie sa mi-l puna mama

| Ketho72 a răspuns:

Spune-i in felul urmator: Mama, sunt destul de maricel sa ma pot vindeca singur. Multmesc ca vrei sa ma ajuti... Aceste vorbe ii vor inmuia inima si te va lasa... Asa am facut si eu.

| ksaoswh a răspuns:

Pai, nu ar trebui sa iti fie rusine doar este mama ta.

| George9013 a răspuns (pentru Theodora292001):

Mersi

| Daemoon a răspuns (pentru whatevernvm):

Such organ, much genital, wow!

| whatevernvm a răspuns (pentru Daemoon):

Tru dude

| Idkidk a răspuns (pentru Davido41):

Organe geniale? rolling on the floor