Pentru 13 anisori nu sunt putine 56 kg sa stii.
Pur si simplu asta e constitutia ta, baga cardio si o sa ai picioare mai zvelte, e bine ca ai 1.68m, sa vezi cum e la 1.55 m cand pui 3-4 kg picioarele sunt butucei
Vergeturile au aparut in timpul cresterii, si eu am de la 13 ani... nu ma complexeaza asta tare, mai nasol era sa nu am vreo mana sau picior sau sa trec doamne fereste printr-un incendiu si sa fiu arsa toata...
Crema antivergeturi neaparat pana se opreste cresterea ca e pacat sa iti mai apara vergeturi pana te opresti din crestere si cardio, ai avantaj ca mai si cresti pana la 15 ani deci depasesti 1.70m
Lasa tu stima de sine. 56 de kg la 13 ani este mult (nu putin, cum afirmi). Ai vergeturi pentru ca esti grasa. Mergi la medicul endocrinolog sa-ti faca un regim alimentar.
La înălțimea de 1, 70 -aproape- nu sunt deloc grasă. Dacă m-ați vedea pana la brâu nici v-ați da seama, însă am picioarele mai groase și acolo se pune toată grăsimea presupun. Nu cred ca e nevoie de medic endocrinolog, deoarece mănânc destul de sănătos, nu mă indop cu fast-food. Nu mă consider grasa, doar puțin mai plinuță.
Anna04 întreabă: