anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani și cred ca sunt racita la ovare, am o durere in partea dreapta jos și după ce mănânc am o senzatie insuportabila de scaun(mai ales dimineata dupa ma simt foarte bine in restul zilei) ar putea fi altceva? Imi puteti recomanda un tratament pana o sa ma duc la medic? Vreau sa mentionez ca beau ceai si ma spal cu bicarbonat jos. Fara jigniri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| JustMeDeea2019 a răspuns:

Doamne ferește nu te mai trata de capul tău cu bicarbonat acolo du-te la medic e singurul în măsură să dea un tratament, nu te lua după ce spune unul și altul și mai ales după "tratamente" citite pe internet?

| Anca233 a răspuns (pentru JustMeDeea2019):

Pai o sa ma duc dar ceream un tratament ceva pe scurta durata pana ce ajung la doctor, nu pot sa merg zilele acestea..Mulțumesc oricum!

| darrio2007 a răspuns:

Esti sigura ca nu este o apendicită?

| Anca233 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu știu, apendicita se manifesta asa? Problema e ca am si nevoie des la baie si asta m.a facut sa cred ca sunt racita.

| darrio2007 a răspuns (pentru Anca233):

Posibil sa fie raceala daca spui ca mergi des la baie.

| Anca233 a răspuns (pentru darrio2007):

Mda,mi.ai putea recomanda un tratament pana ajung la medic?

| JustMeDeea2019 a răspuns (pentru Anca233):

Draga mea o problemă "acolo" sub nicio formă nu o tratezi tu cu tratamente naturiste nu e indicat nu e bine deloc

| darrio2007 a răspuns (pentru Anca233):

Nu sunt in masura sa-ti dau un tratament pentru ca nu sunt medic. Du-te cat mai repede sa nu apara alte complicatii.