Covidul ataca in general plamanii si organele slabe, la fiecare persoana se manifesta altfel depinde de sistemul imunitar, daca esti ventilat nu ai de ce sa iti faci grij ai toata viata inainte, capul sus si odihneste-te ai nevoie mai mult ca oricand de liniste.
De multe ori oamenii fac atacuri de panica si au impresia ca nu mai pot respira sau ca respira greu apoi chiar nu mai pot respira ca lumea din cauza acestei frici. Am patit si eu de multe ori si era cu mult timp inainte de pandemie. Nu zic ca e si cazul tau neaparat, nu pot eu sa pun diagnostic, dar fa proba. Cand simti ca respiri greu gaseste ceva care sa iti atraga atentia in totalitate si daca trece inseamna ca e doar anxietate
Din cauza ca faci pe tine de frica ai pulsul marit.
Astazi la mine este a 16-a zi in care sunt in autoizolare.Ai ocupat un pat de spital degeaba.Am avut tulburari de vedere si eu.Am ramas fara gust si miros cateva zile, ceva dureri de cap, ceva febra si ceva tuse. Stare de oboseala permanenta.Si am cel putin dublul varstei tale.Am luat cateva pastile de paracetamol si a trecut.
Eu de 14 zile simt la gat ca nu am aer dar saturația o am de 98% și vad în ceata. Ma gândesc ca dacă aveam atac de panica în 2-3 zile îmi trecea dar nu mi-a trecut.
Nu știu din ce cauza și nu sunt stresat și ascult muzica de relaxare și tot nu îmi scade pulsul și înainte aveam între 60 și 80 și de 14 zile 120, 130, probleme cardiace nu am și văd puțin în ceata. Din ce cauza o fi? Chiar asa rău atacă covidul și la sistemul nervos?
Razzvan1612 întreabă: