| Criss6723293 a întrebat:

Bună ziua. Am 21 de ani, iar din luna NOIEMBRIE, ne straduim sa facem un copil, intotdeauna fiind un esec! :/ suntem deja in luna aprilie si semn de bebe deloc. Nici in familia mea nici in cea a iubitului meu n-au fost probleme de fertilitate. Nu am fost inca niciunul la control deocamdata pentru ca inca avem speranta ca se va intampla. Mereu urmaresc calendarul si zilele fertile si o facem in functie de ele. Vreau sa intreb daca mai sunteti care v-ati chinuit atatea luni sa aveti un bebe si daca s-a intamplat la un moment dat, am nevoie de incurajare din partea cuiva. Ne dorim foarte mult un copil..Sunt cu moralul la pamant. Am mai auzit de la anumite persoane ca nu se intampla pentru ca nu suntem cununati religios..insa nu stiu ce sa zic, poate imi puteti da niste sfaturi ceva daca aveti, multumesc...sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NunuNini a răspuns:

"Mereu urmaresc calendarul si zilele fertile si o facem in functie de ele. "
Aia e. Sunteti stresati de program. Incercati si voi la liber, fara programare. Sa vedeti cum vine bebe.

7 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Aia cu cununat religios e fum si vrajeala. Mergeti la in control si aflati ce si de ce.

| adriangrowinglife12 a răspuns:

Roaga-te la Dumnezeu si sigur iti va darui un copil la timpul potrivit!

| goguPatent a răspuns (pentru adriangrowinglife12):

Daca inca nu ai aflat cum se fac copiii, surpriza, nu e cu rugat

| goguPatent a răspuns:

Mergeți la un medic și lăsați vrajelile de genul cununie religioasa.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca va chinuiti, ceva e in neregula. Nu ar trebui sa va "chinuiti" totusi, ca e o activitate placuta. In loc sa stai sa iti faci scenarii stupide in cap... cit o fi sa trageti o fuga la medic?
P.S. Aia cu cununatul religios sunt niste IMBECILI!
Singurul sfat pe care cineva normal la cap il poate da e sa mergeti URGENT amindoi la medic!

| darrio2007 a răspuns:

Ce prostie! Auzi, pentru ca nu sunteti cununati religios.
Daca gandesti asa stau si ma intreb daca stii sa faci diferenta intre perioada fertila si nefertila.

| Mosotti a răspuns:

Viata merge inainte si fara copii, sunt atatea chestii placute de facut, asa ca accepta situatia si mergi inainte, bucurati-va unul de altul.
Nu are nici o legatura cu cununia religioasa, ca raman gravide destule femei care nu-s maritate.
Nu te pot incuraja sa suferi in prostie pentru ceva ce oricum nu se intampla.