Încearcă să nu mai consumi substanțe etnobotanice, atâta tot. Trebuie sa ai doar încredere în tine, și să te gândești că poți face un pas către o viață mai bună.
Zi-mi si mie ce-ai luat, daca nu te superi...Am avut candva o asa senzatie si am banuit ca mi-au fost inlocuite tigarile care le fumam(pe undeva prin Olanda). Senzatia a trecut dupa vreo 2 zile.
Derealizare banuiesc. Daca ai noroc, trece de la sine in vreo 3 zile. Daca ai ghinion, vei avea nevoie de psihiatru ca sa dispara
Un medic zice de tratamente naturiste kpentrru situații ca a ta:
Pentru tratarea dependentei de droguri si a efectelor nocive aferente consumui lor sistematic, recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:
- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect de relaxare asupra sistemului nervos central si periferic combatand astfel starile depresive si de agitatie ce apar la eliminarea drogului).
- Noni lichid (1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, creste tonusul imunitar si pe cel al sistemului nervos - ambele afectate in cazul unei dependente toxice).
- Pure Yucca (0-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are rol detoxifiant in special al ficatului - care este laboratorul organismului si prin care trec toate substantele toxice).
- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa, 3 luni continuu), ambele hranesc organismul printr-un aport optim de vitamine, minerale, plante, enzime, aminoacizi - substante care lipsesc in cantitate semnificativa din corpul unui pacient dependent de orice fel de drog si a caror lipsa afecteaza capacitatea de regenerare a organismului, respectiv functionare la parametrii normali).
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: