| Alina101010 a întrebat:

Buna ziua! Am descoperit o umflatura pe spate,in zona omoplatului, care seamana cu un lipom de grasime. Cine s-a mai confruntat cu asa ceva, stie vreo metoda de tratament naturista? Doctorul sigur imi spune ca se indeparteaza chirirgical, dar momentan nu vad rostul, mai ales ca nu ma deranjeaza, doar ca il stiu acolo.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Solann a răspuns:

Doar chirurgical. Si ar fi bine sa il scoti acum. Se face in ambulatoriu. Pleci imediat acasa. Nu te interneaza.

| Freya1 a răspuns:

Pai sigur ne sigur cred ca trebuie sa întrebi medicul.Se va analiza umflatura sa se vadă dacă e de grăsime sau doamne ferește altceva mai grav, pe urma se stabilește ce și cum.

Oricum nu cred ca exista tratament naturist pentru asta. Daca nu e ceva mai grav decât grăsimea poate încerci masaj, dar nu cred ca va face ceva.

| Alina101010 explică (pentru Freya1):

Da,merci de încurajări. laughing) nu ma duc sa ma tai pentru oleaca de grasime. Și tratament naturist este, doar voiam sa știu daca a încercat cineva ceva cu rezultate rapide.

| Freya1 a răspuns (pentru Alina101010):

Mama mea și un unchi au fost nevoiți sa se opereze pana la urma pentru ca deja au devenit dureroase de la o vreme și au avut probleme.De aia am și spus.

| darrio2007 a răspuns:

Am avut si eu si l-am stors. Iese ca o „untură" gălbuie urât mirositoare.