| Georgi17361 a întrebat:

Am mai pus o intrebare aici pe site' de acum două sau 3 saptamani. In care specificasem ca mi-a intarziat menstruatia si nu stiam daca este vreo sarcina sau alta cauza. Însă dupa ce am postat întrebarea pe acest site, a doua zi mi-am luat doua teste de sarcina sa ma conving daca este sau nu vorba de o sarcina. Le-am facut pe amândouă si da, au ieșit doua linii. După două zile am fost la ginecolog la un control, sa vad cat timp are sarcina. Aveam 5 saptamani si 5 zile. După care am decis sa fac o întrerupere de sarcină, m-am gandit foarte mult inainte de a lua o astfel de decizie si de aceea va rog sa nu ma judecati, pentru ca doar eu stiu prin ce trec ca am ales această cale, este primul avort si regret ca nu am avut alta posibilitate sa tin sarcina. Motive sunt multe...insa nu vreau sa le dezbat aici. Stiu doar ca este o greșeală care nu mai poate fi reparată si o traumă in suflet foarte mare care este greu de depasit. Asa ca dupa doua zile de la control am ales sa merg sa fac întreruperea. Am fost anesteziata total si a folosit procedura de aspiratie care a durat 10 minute. După o ora mi-am revenit fizic... In acea zi am sangerat vreo 3-4 ore. După aceea nu am mai avut sangerari nici a doua si nici a 3-a zi. A 4-a si a-5 a zi au existat mici scurgeri de culoare maroniu. După care astăzi fiind a -6-a zi am vazut ca s-a schimbat culoarea intr-un rosu,sânge normal cum am avut si in prima zi de la întrerupere. Nu curge mult,foarte putin,am observat ca atunci cand urinez începe să curgă mai mult pe absorbant nu curge. Doar cand merg la toaletă. Pana sa merg la control,aveti idee daca este normal ceea ce mi se intampla? Ma neliniștește faptul,ca doar prima zi a curs,după aceea doua zile pauza. Două zile iar cu mici scurgeri maronii, iar acum sânge rosu curat dupa secretiile alea maronii? Va rog inca o data sa nu începeți sa ma judecati, am eu destulă povară in suflet. Dacă știți că nu ma puteti ajuta, nu comentați. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intoarce-te la medic si spune-i ce te nelinisteste si ce ai, ca sa stie daca nu mai ai resturi neeliminate, sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ai povara asta in suflet, toata viata. O sa te gandesti ce-ar fi putut sa fie. Nu-ti mai zic mai departe, dar o sa iti fie greu odata cu trecerea timpului. Ma rog.
Mergi la ginecologul la care ai facut intreruperea, la un control.

| romeo78 a răspuns:

Din ce ați scris nu e legat de întreruperea de sarcină. Ci doar în momentul urinării. Posibil o infecție urinară. Da mergeți la ginecolog, dar mai degrabă la un urolog.
Sănătate!

| Teo29 a răspuns (pentru romeo78):

Urolog la femei?

Poate nefrolog...

| Georgi17361 explică (pentru Violleta2022):

Mâine voi merge, însă inainte de asta voiam să stiu dacă mai sunt cazuri asemănătoare si daca cineva a mai trecut prin asta, si sa imi spuna daca e ceva normal.

| romeo78 a răspuns (pentru Teo29):

Urologie
TwitterFacebookYoutube
Autor: Mirela Gruia
Disciplină medico-chirurgicală care se con­sacră studiului şi tratamentului bolilor aparatului urinar al celor două sexe şi ale aparatului genital masculin.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Nefrologie