| AndreeaRE a întrebat:

Am o aluniță pe spate sau nu știu ce este și in anumite perioade mă doare la atingere și mă mănâncă ca și cum as avea un cos sub piele. Am mai avut perioade de acest gen și a trecut iar acum iar a apărut. Este de culoare maronie, rotundă și de câțiva mm. Vreau sa va întreb este posibil sa apara un cos sub aluniță sau este altceva? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu cred dar ar fi bine sa mergi la medicul de familie cat mai urgent sa nu fie de origina cancerigena, maligna!

| AndreeaRE explică (pentru Salontanul):

Mi-am făcut o programare pentru joi la dermatolog. Sper sa fie bine!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nimeni nu stie pana nu vede, nici doctorii nu stiu daca nu văd, suni medicul si îi spui, el te invită in cabinet, sa te consulte, cum ai vrea tu pe TPU sa ghicim ce ai acolo, aluniță coș, nu se poate decat la medic, am inteles ca joi esti programată, pînă joi numai este asa de mult, mîine este marti.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru AndreeaRE):

Succes si sa fie de bine!