Bună.
Și de ce bei apă rece?
Ai probleme cu capul de îți pui sănătatea în pioneze?
Ferește-te de aerul rece, apa rece, curent, etc. pentru că îți pot aduce neplăceri ca otite, sinuzite, roșu în gât și altele.
Consultă medicul de familie.
Pa, pa.
După ce ai aşteptat 2 luni FĂRĂ tratament mai vi aici şi întrebi ce să faci?
EVIDENT, sfatul cel mai CORECT ar fi să mergi la MEDIC pentru diagnosticare şi tratament!
Dacă iniţial ai avut o infecţie minoră, e foarte posibil ca netratată de 2 luni să se AGRAVEZE!
Ce rost are să-ţi recomand diverse medicamente pentru durerea de gât FĂRĂ un consult?
NU putem ghici care este diagnosticul/afecţiunea pe care o ai...
Dacă îţi era cu adevărat FRICĂ de ceva mai grav atunci ai fi mers la medic şi NU ai fi aşteptat 2 luni fără tratament!
Mergi la medic cât mai curând!
Toate cele bune şi multă sănătate.
Nu e ceva extrem de grav bine nu sunt eu doctor dar iti recomand sa iei tantum verde nu de lamaie verde e cel mai bun.
Iti recomand un ceai nici prea fierbinte nici prea rece cu multa lamaie si miere. Ceaiul il poti face chiar dintr-o lamaie taiata felii cu tot cu coaja.Sau daca nu urmeaza un tratament cu antibiotic(augumentim) luat la 12 ore, tamtum verde (dropsuri) de fiecare data cand simti o intepatura in gat, si nurofen forte.Eu de mica am probleme cu gatul si cu nimic altceva nu imi trece pana nu urmez acest tratament.Insanatosire grabnica!