Cauzele pot fi diverse, doar un medic poate stabili cauza lor.
De la probleme cu ochii unde sunt necesar ochelarii, la statul prea mult in fata unui ecran (computer, televizor, tableta, TV), pana la probleme hormonale, infectii la rinichi sau probleme craniene.
In absolut toate cazurile trebuie s amergi la un generalist sa te consulte si de aoclo stie el unde sa te trimita.
De 2 ani va doare capul? Este grav, poate ca ati dormit prea mult, asa in fiecare zi? Incercati sa beti un ceai calmant cu flori de tei, miere si cu o felie de lamaie! Dar va sfatuiesc sa mergeti la medicul de familie pentru consult si apoi sa va faceti analizele de sange si urina, apoi sa faceti o radiografie de tip tomograf sau RMN! Sper sa nu fie ceva grav, sa nu fie ce cred eu! Insanatosire grabnica!
Am fost la medic de familie acum doi ani cand a inceput durerea dar a zis ca nu am nimic grav si m-a trimis acasa cu niste antibiotice si calmante. a trecut durerea pentru un timp apoi a reaparut... trebuia sa imi faca o trimitere undeva la neuro, nu?
Asta inseamna ca medicul este incompetent si s-ar putea sa nu stie nimic bun! Rusine lor! Medicilor vor spagi mari sa va poata servi! Teebuia sa va trimita undeva la neurologie, sa va faca niste analize asa cum v-am mai spus inainte si asa mai departe si apoi sa vii inapoi la medic sa va citeasca rezultatele! Ia vedeti sa faceti un RMN sau tomograf ca este posibil sa aveti o tumora sau cancer la creier cat de mic poate fi! Asa sa poti sa fii intervenit si tratat la timp!