Topperul nu va face vreo diferenta semnificativa. Singura solutie este sa cumperi o saltea mai ferma.
Iar sfaturile mele, de om care a avut probleme cu spatele, sunt:
1) Intotdeauna probeaza salteaua inainte sa o cumperi. Mergi la showroom si stai 10 minute intins pe ea. Nu este acelasi lucru cu a dormi o noapte intreaga, dar macar iti faci o idee.
2) Nu te zgarci niciodata la saltea. Este una dintre putinele achizitii la care intr-adevar o calitate mai buna se traduce intr-o calitate mai buna a vietii. Eu as prefera sa am un telefon de 200 de euro si o saltea buna decat un telefon de 1000 de euro si o saltea proasta.
Eu voiam niste sfaturi, am adaugat " asta " pentru ca nu cred ca am cum sa rezolv problema, totusi speram.
Salteaua e noua, dar de proasta calitate pentru ca nu mi-am permis acum 7 luni sa dau pe o saltea 1500 ron, dar logic ca acum regret decizia facuta.
mersi de raspun oricum :*
Abia ai schimbat-o acum 7 luni? Eu am luat acum un an cu 700 de lei si tot tare este. Cu memorie. Acum depinde si ce greutate ai. Mai ales daca este cu arcuri.
Daca iti permiti, personal ti/as recomanda una din aia cu spuma. Pe mine ma tine una de vreo 15 ani si inca e buna.