Topperul nu va face vreo diferenta semnificativa. Singura solutie este sa cumperi o saltea mai ferma.
Iar sfaturile mele, de om care a avut probleme cu spatele, sunt:
1) Intotdeauna probeaza salteaua inainte sa o cumperi. Mergi la showroom si stai 10 minute intins pe ea. Nu este acelasi lucru cu a dormi o noapte intreaga, dar macar iti faci o idee.
2) Nu te zgarci niciodata la saltea. Este una dintre putinele achizitii la care intr-adevar o calitate mai buna se traduce intr-o calitate mai buna a vietii. Eu as prefera sa am un telefon de 200 de euro si o saltea buna decat un telefon de 1000 de euro si o saltea proasta.
Daca iti permiti, personal ti/as recomanda una din aia cu spuma. Pe mine ma tine una de vreo 15 ani si inca e buna.
Eu voiam niste sfaturi, am adaugat " asta " pentru ca nu cred ca am cum sa rezolv problema, totusi speram.
Salteaua e noua, dar de proasta calitate pentru ca nu mi-am permis acum 7 luni sa dau pe o saltea 1500 ron, dar logic ca acum regret decizia facuta.
mersi de raspun oricum :*
Abia ai schimbat-o acum 7 luni? Eu am luat acum un an cu 700 de lei si tot tare este. Cu memorie. Acum depinde si ce greutate ai. Mai ales daca este cu arcuri.