| cornelaii a întrebat:

Buna ziua, am si eu o intrebare.Am tulburare obsesiv compulsiva de pe la 10 ani si am avut si cateva episoade depresive anul trecut prin iarna,plangeam foarte des aproape in fiecare zi,faceam si abuz de pastile dar acum m-am lăsat. De ceva timp cam de doua luni,nu mai pot sa plang, poate o sa credeti ca nu e neaparat o problema dar pentru mine chiar este, cand vreau sa plang si nu pot ma doare tare fruntea si tin toate emotiile in mine si simt ca innebunesc.Nu am mai simtit lucrul asta niciodata, ce se intampla si cum pot trece peste? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu gimnastică, plimbare.

| Skarr a răspuns:

Nu pot sa zic ca inteleg exact prin ce treci.
Dar iti recomand sa vorbesti cu un psiholog / terapist.
Multi oameni nu sunt dispusi sa o faca dar te poate ajuta.
Si eu am vorbit cu cineva pentru probleme mele.
S ar putea sa nu gasesti pe cineva care sa ti placa din prima.
Cauta pe cineva cu care rezonezi.

De asemenea pentru depresie recomand sa gasesti ceva de facut, un hobby si sa faci un sport / sala.
Poate nu pare dar sport ul te poate ajuta sa iesi din depresie

| ALM2000RO a răspuns:

Oferă mai multe detalii, te rog.
Ce vârstă ai, ești băiat sau fată? Ce nivel de studii ai? Trăiești în mediul rural sau în cel urban?

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la spital, ca-i sectie speciala pentru cei ca tine, unde se fac tratamente de linistire.
Sanatate multa!

| dullcat a răspuns:

Buna.Exista multe alte metode de a-ti descarca emotiile negative, nu numai plansul prin care de fapt iti fortezi ochii.Este bine sa plangi din cand in cand, insa zilnic clar nu!

De citit:
https://www.sfatulmedicului.ro/......ilei_17293

Poti asculta si ce este pe aici:
https://www.youtube.com/......s?/results

| sammie a răspuns:

Ai nevoie de psiholog.

| cornelaii explică (pentru sammie):

Merg de la 10 ani

| Anonim430 a răspuns:

Ai avut vreodată TOC somatic?