Pot fi reactiile adverse ale anticoneptionalelor, care sunt foarte frecvente in primele 6 luni de la inceperea tratamentului.Dar daca persista starea aceasta te poti duci la medic sa scapi de indoiala.Sanatate!
Mersi mult pentru sfat.azi am fost la farmacie si mi-am luat un calciu cu magneziu si niste pastilute pentru starea de voma acum o sa vad daca imi va fi mai bine
Bună!
DEPINDE când & cum ai făcut testul de sarcină, precum şi dacă ai luat corect AC...
Acestea pot fi şi simptome de sarcină :)
Vezi detalii despre cum se face un test de sarcină CORECT în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......ar-emotii/
De asemenea, respectivele simptome pot fi şi reacţii adverse la AC - vezi detalii în Prospectul acestora!
Toate cele bune!
Stiu sa imi fac un test de sarcina am mai trecut prin chesti din astea si mi-a iesit din prima pozitiv. İar anticonceptionalele le iau la ore fixe nu am uitat nicio pastila. Mentionez ultima menstra acum o saptamana
Stiu sa imi fac un test de sarcina am trecut prin asta si mi-a iesit din prima pozitiv. anticonceptionalele le iau la timp nici o pastila uitata ultima menstra acum o saptamana. mentionez am avut problme cu ficatul(hepatita cea mai usosra).