| mikis a întrebat:

am si eu o intrebare. Incepand cu luna august, menstruatia mea a devenit foarte neregulata. Astfel:
17 august- cantitate normala si simptome menstruale, a durat 4 zile
11 septembrie- foarte deschisa la culoare si redusa cantitativ, a durat 11 zile
23 octombrie- foarte deschisa la culoare si redusa cantitativ, a durat 8 zile
9 noiembrie - foarte deschisa la culoare si redusa cantitativ, a durat 6 zile
Pe 22 si 25 noiembrie am avut o mica scurgere roz
27 noiembrie- menstruatia era deschisa la culoare, redusa cantitativ, insa mai abundenta decat in celelalte dati. Incepand cu ziua a 6 a menstruatiei, aceasta a devenit mai abundenta. Azi, 8 decembrie, menstruatia curge si mai tare. Imediat dupa actul sexual de aseara a inceput sa curga aproape ca o menstruatie normala de-a mea. Intrebarea mea este, e din cauza contactului sexual?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AndraC90 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog. Problemele pot varia in functie de varsta, activitate hormonala, sexuala, etc.

| EmmaSimona1323 a răspuns:

Dereglare hormonala, poate fi de la stres, alimentatie, daca ai probleme cu glanda etc etc du-te la medic.

| mikis explică (pentru AndraC90):

Am fost la ginecolog in urma cu o saptamana. Am primit pastile doar pentru o perioada de 21 de zile, pentru a vedea daca menstruatia isi va reveni. Insa nu am apucat sa iau inca pastilele pentru ca menstruatia mea nu s-a oprit inca. Ceea ce ma sperie este ca acum este mai abundenta, dupa contactul sexual. Oare isi revine? Sau o fi vreo problema?