| BabyPink a întrebat:

Bună ziua.Am şi eu o problemă. Mi-a alunecat piciorul, mai exact glezna dreaptă, a trosnit şi am simţit cum s-a dus spre exterior.2 zile a fost foarte umflată şi vânătă, astăzi nu mai e aşa, e vânătă mai mult, dar mă doare foarte tare şi nu mă pot sprijini deloc în el.
Unii îmi zic că e grav, pe de altă parte am auzit că nu e grav.Nu ştiu ce să mai cred. Sper să ajung mâine la doctor. Sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| porcelan a răspuns:

Du-te la doctor. Vei avea nevoie de raze ca sa vada ce ai la glezna si medicamente. Nu stiu tu ce ai...dar eu am stat a cu asa ceva 10 zile in pat cu ghips + vreo 3 saptamani concediu.
Insantosire grabnica.

8 răspunsuri:
| Raluciii_3242 a răspuns:

Sper ca esti constienta ca ai piciorul rupt?straight face

Asa am patit si eu numai ca eu m-am dus direct la doctor si mi l-a pus in ghipsstraight face
Succes sa fie o minciuna tot ce am scris eu mai sus!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți trebuie o radiografie să vezi ce este!
Pa, pa.

| ZEU93 a răspuns:

Eu cand ma mai loveam la fotbal si mi se mai umfla il tineam mereu in apa rece big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E cel putin serios. Nu mai merge in el (doar pana la toaleta) si du-te maine neaparat la medic. Cred ca ai nevoie de un bandaj gipsat.

| BabyPink explică:

Am revenit, se pare că e doar o entorsă.Nu a fost nevoie de ghips, doar de atele.Mulţumesc pentru răspunsuri!:*

| lunarwolf a răspuns:

Du-te la doctor urgent!
Pune-ti o punga cu gheata ca sa se dezumfle. straight face
Si maseaza-l cu o crema anti inflamatoare.

Crede-ma, sunt experta in oase rupte.straight face

| picox a răspuns:

Si eu am patit la fel dar pentru ca nu mi.a pus atele la timp a trebuit sa-mi puna ghips sad...

| XxAndreiMasterxX a răspuns (pentru Raluciii_3242):

Nu are picioru rupt are glezna rupta! la doctor de urgenta daca nu vrei sa ramai fara partea de la glezna in jos!