Poti sa faci si 1000 daca rezista inima si articulatiile bratelor. Dar cum a zis si "nodeerskulls", ai putea sa cresti dificultatea exercitiilor ca o sa ajungi sa te plictisesti daca faci prea multe
Nu iti dai seama ca nu faci bine? dupa 2-3 luni se vad rezutatele? putin cam greu.
Nu trebuie sa faci multe. Trebuie sa faci cam 20 dar sa faci pe serii
3 serii, de cate 20 flotari o serie, cu pauza de un minut. Incepe asa, dupa mai creste dupa 2-3 flotari pe serie. Nu te forta ca nu e bine.
Nu. Atata timp cat nu simti discomfort la nivelul incheieturilor, nu patesti nimic. Dar, daca acum ai ajuns la 70 de flotari, incearca altceva mai greu ca sa te dezvolti in continuare. Eu dupa ce am ajuns sa reusesc sa fac vreo 40 de flotari normale am trecut la flotari cu picioarele proptite de o suprafata mai inalta decat unde imi tineam mainile - get, picioarele pe pat, mainile pe podea. Corpul fiind inclinat, iti e mai greu ca la cele normale si soliciti muschii pieptului si spatelui.
Nu daca organismul tau e sanatos si poate face atatea flotari totul e in regula
Pai nu asa... daca tot vrei sa se puna ceva ar trebui sa faci in serii si nu multe... vreo 40 de 5 ori
faci dimineata o serie de asta si esti in forta toata ziua.