| Stef9E a întrebat:

As avea o intrebare.

Fac zilnic 70 de flotari, mai bine zis pana la refuz, cu bratele departate pentru a-mi dezvolta pieptul. Dupa aproximativ 2-3 luni rezultatele se vad.

Intrebarea mea ar fi daca numarul de flotari, 70, pana la Refuz, imi poate afecta sanatatea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

70...Da.Mai ales daca esti grasut.

| MâţulMov a răspuns:

70...Da.Mai ales daca esti grasut.Iti recomand sa faci cel mult 50.

| SimpluCosty a răspuns:

Nu daca organismul tau e sanatos si poate face atatea flotari totul e in regula

| RyugaHideki a răspuns:

Nu iti dai seama ca nu faci bine? dupa 2-3 luni se vad rezutatele? putin cam greu.
Nu trebuie sa faci multe. Trebuie sa faci cam 20 dar sa faci pe serii
3 serii, de cate 20 flotari o serie, cu pauza de un minut. Incepe asa, dupa mai creste dupa 2-3 flotari pe serie. Nu te forta ca nu e bine.

| nodeerskulls a răspuns:

Nu. Atata timp cat nu simti discomfort la nivelul incheieturilor, nu patesti nimic. Dar, daca acum ai ajuns la 70 de flotari, incearca altceva mai greu ca sa te dezvolti in continuare. Eu dupa ce am ajuns sa reusesc sa fac vreo 40 de flotari normale am trecut la flotari cu picioarele proptite de o suprafata mai inalta decat unde imi tineam mainile - get, picioarele pe pat, mainile pe podea. Corpul fiind inclinat, iti e mai greu ca la cele normale si soliciti muschii pieptului si spatelui.

| BGDs a răspuns:

Poti sa faci si 1000 daca rezista inima si articulatiile bratelor. Dar cum a zis si "nodeerskulls", ai putea sa cresti dificultatea exercitiilor ca o sa ajungi sa te plictisesti daca faci prea multe

| Stef9E explică (pentru MâţulMov):

Am 60 de kilograme la 1 metru 70.

| cryaotic a răspuns:

Pai nu asa... daca tot vrei sa se puna ceva ar trebui sa faci in serii si nu multe... vreo 40 de 5 ori
faci dimineata o serie de asta si esti in forta toata ziua.

| BGDs a răspuns (pentru Stef9E):

Esti cam scund. Mai bine apuca-te de basket si inot ca sa mai cresti in inaltime. Muschii poti sa ii faci la orice varsta dar nu o sa mai cresti in inaltime dupa 23-25 de ani