| Onusha88 a întrebat:

as avea va rog nevoie de o lamurire. O burtica de gravida, in 19-20 saptamani cum se vede in exterior? Se poate confunda cu o burtica de grasime sau se observa sigur ca e burtica de gravida? Care este diferenta intre o burtica de grasime si una de gravida? Burtica mea e mai moale, usor de modelat si se poate impinge in interior cu mana(daca apas) si devin plata in acest fel. Am avut un esec sexual(+escapelle) in martie si de aia ma intreb; am facut BetaHCG-negativ, dar totusi am burtica parca si nu stiu cum sa-mi dau seama... daca e de gravida sau nu. Poate s-a inselat analiza?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Onusha88 explică (pentru laurlaury):

Iti multumesc pentru raspuns. Da, burtica mea e moale si se modeleaza...o pot aduna in mana. Eu sunt micuta la inaltime si mai slabuta asa...