Cel mai simplu ar fi ca saptamana asta sau cea viitoare sa mergi sa-ti iei 2 teste de sarcina si sa le faci pentru a scapa de stress. Personal nu cred insa ca ar fi vreo problema insa e important pentru tine sa te asiguri.
Perioada fertilă la femeie, este pe la mijlocul ciclului, și deci nu este exclus.
Spermatozoizii pot trăii în femeie și 4 zile, în general sub 3 zile.
Sunt o mulțime de metode de evitare a unei sarcini nedorite.
Și erau cam 6 cărți în vremea lui Ceaușescu, care te învățau cum trebuie evitată o sarcină nedorită.
Era o carte mică și subțire numită igiena intimă a femeii și Sexologia de T.Stoica., restul erau mai proaste.
Cine ajunge cu burta mare femeia sau bărbatul?
Cine trebuie să urmărească să se aplice practic, toate metodele de evitare a sarcinii nedorite, femeia sau bărbatul?
Daca ai ciclu regulat pe joi ar trebui sa iti si vina, oricum nu cred ca esti insarcinata
Daca si-a dat drumu in tine (scuza expresia) sunt mari sanse sa fi insarcinata. Nu conteaza ca e primul sau al 5-lea numar.
Nu si-a dat drumu in mine! Si-a dat drumu prima oara in prezervativ, iar apoi am facut o pauza si am incercat fara.mentionez ca nu s-a stres
Daca tu ti-ai dat drumul inacelasi timp cand si-a dat el drumul e posibil sa fii insarcinata, iar daca si-a dat numai el drumul si tu nu nu esti insarcinata, daca ai avut stari de voma si greturi asta da de presupus ca esti insarcinata