| andreica13 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati, sunt disperata! Pe data de 23 februarie mi-a venit ciclu, iar pe 1 martie s-a terminat! In data de 9 martie am facut sex cu prietenul meu, prima oara fiind cu prezervativ el dandus-si drumu o singura data (in exterior), apoi am incercat fara prezervati(el nu s-a stressad)e posibil sa fiu insarcinata? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Cel mai simplu ar fi ca saptamana asta sau cea viitoare sa mergi sa-ti iei 2 teste de sarcina si sa le faci pentru a scapa de stress. Personal nu cred insa ca ar fi vreo problema insa e important pentru tine sa te asiguri.

5 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Perioada fertilă la femeie, este pe la mijlocul ciclului, și deci nu este exclus.
Spermatozoizii pot trăii în femeie și 4 zile, în general sub 3 zile.
Sunt o mulțime de metode de evitare a unei sarcini nedorite.
Și erau cam 6 cărți în vremea lui Ceaușescu, care te învățau cum trebuie evitată o sarcină nedorită.
Era o carte mică și subțire numită igiena intimă a femeii și Sexologia de T.Stoica., restul erau mai proaste.
Cine ajunge cu burta mare femeia sau bărbatul?
Cine trebuie să urmărească să se aplice practic, toate metodele de evitare a sarcinii nedorite, femeia sau bărbatul?

| mona a răspuns:

Daca ai ciclu regulat pe joi ar trebui sa iti si vina, oricum nu cred ca esti insarcinata

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Daca si-a dat drumu in tine (scuza expresia) sunt mari sanse sa fi insarcinata. Nu conteaza ca e primul sau al 5-lea numar.

| andreica13 explică (pentru ciocolatacupiperrosu):

Nu si-a dat drumu in mine! Si-a dat drumu prima oara in prezervativ, iar apoi am facut o pauza si am incercat fara.mentionez ca nu s-a stres

| Razvanboy17 a răspuns:

Daca tu ti-ai dat drumul inacelasi timp cand si-a dat el drumul e posibil sa fii insarcinata, iar daca si-a dat numai el drumul si tu nu nu esti insarcinata, daca ai avut stari de voma si greturi asta da de presupus ca esti insarcinata