Cel mai simplu ar fi ca saptamana asta sau cea viitoare sa mergi sa-ti iei 2 teste de sarcina si sa le faci pentru a scapa de stress. Personal nu cred insa ca ar fi vreo problema insa e important pentru tine sa te asiguri.
Daca tu ti-ai dat drumul inacelasi timp cand si-a dat el drumul e posibil sa fii insarcinata, iar daca si-a dat numai el drumul si tu nu nu esti insarcinata, daca ai avut stari de voma si greturi asta da de presupus ca esti insarcinata
Perioada fertilă la femeie, este pe la mijlocul ciclului, și deci nu este exclus.
Spermatozoizii pot trăii în femeie și 4 zile, în general sub 3 zile.
Sunt o mulțime de metode de evitare a unei sarcini nedorite.
Și erau cam 6 cărți în vremea lui Ceaușescu, care te învățau cum trebuie evitată o sarcină nedorită.
Era o carte mică și subțire numită igiena intimă a femeii și Sexologia de T.Stoica., restul erau mai proaste.
Cine ajunge cu burta mare femeia sau bărbatul?
Cine trebuie să urmărească să se aplice practic, toate metodele de evitare a sarcinii nedorite, femeia sau bărbatul?
Daca ai ciclu regulat pe joi ar trebui sa iti si vina, oricum nu cred ca esti insarcinata
Daca si-a dat drumu in tine (scuza expresia) sunt mari sanse sa fi insarcinata. Nu conteaza ca e primul sau al 5-lea numar.
Nu si-a dat drumu in mine! Si-a dat drumu prima oara in prezervativ, iar apoi am facut o pauza si am incercat fara.mentionez ca nu s-a stres