| Maria2008op a întrebat:

Buna ziua, As vrea sa slabesc intre 5-7 kg repejor, anul trecut cam prin aceeasi perioada am dat jos in 3 luni in jur 10 kg cu deficitul caloric, n-am avut probleme de sănătate sau ceva mi-a fost perfect bine! Acum as vrea sa ajung din nou la greutatea la care eu ma simt bine in corpul meu, daca aveti cumva idei de mancaruri slabe calorice va rog sa imi scrieți!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| carevaescu a răspuns:

Mananca legume, fructe fara multa fructoza (mere verzi, grepfruit galben, etc) si chestii bogate in proteine - carne/branza/oua/etc.
Departe de carbohidrați simpli gen paine, fainoase, cartofi, orez, etc. si bineînțeles fara dulciuri de orice fel.
Trebuie de asemenea sa te misti mult.

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca metoda de anul trecut a functionat, de ce cauti altele, repetand intrebarile?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca ai reușit anul trecut de ce nu faci la fel și acum?

| Wolf1988 a răspuns:

Si eu vreau sa ajung pe Luna.
Cred ca amandoi o sa reusim in acelasi timp.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Sa slabesti repejeor nu exista =), vrei sa slabesti mai repede decat ai slabesti anul trecut pai atunci fa ceva in plus, fa exercitii, doar nu vrei sa slabesti stand degeaba nu?

| Maria2008op explică (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Eu m-am ingrasat dar mi se vad coastele m-am ingrasat la picioare se vede diferenta inainte si acum

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru Maria2008op):

Pai atunci apuca-te de ala si fa exercitii pentru picioare ca sa iti faci picioarele frumoase cum vrei tu.Ca slabitu asta nu se face doar intr-o parte, adica nu poti slabi de unde vrei tu, daca slabesti slabesti in acelasi timp de pe toate partile.Deci nu te-ar ajuta cu nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| Maria2008op explică (pentru Violleta2022):

N am nici o problema de sanatate

Răspuns utilizator avertizat