| AndreyAndrey91 a întrebat:

azi de dimineata m-am trezit cu o umflatura rosie sub ochi, nu stiu daca este ulcior, dar stiu ca ma cam doare...mai ales cand clipesc.Am luat niste kanamicina sulfat si imi dau pe umflatura de 3-4 ori pe zi. Cu ce altceva as putea sa mai dau? Si cum sa dau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Daca te duci la farmacie te vede si iti da niste chestii mai bune decat mizeria aia.

E posibil sa ai o inflamatie nevinovata sau un viitor ulcior.
Sunt si niste picaturi foarte bune am luat eu cand am avut glanda lacrimara iritata.

| drogh a răspuns:

Probabil este un ulcior.
Incearca sa te speli cu ceai de sofran, seminte de coriandru sau frunze de salcam si sa te duci la farmacie pentru niste picaturi de ochi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Nu prea stiu din astea, dar, mai bine ar fi sa pui intrebarea la categoria adolescenti big grin. Bafta wave

| Alex0008 a răspuns:

Du-te si fa-ti un control. Asa va fi cel mai bine.