| Costelus710 a întrebat:

bunica mea are de câteva luni măsea ciobita care o doară foarte rău( măseaua nu se umfla), am fost cu ea la dentist și i-a dat drumu' canalului pentru a curge puroiul acela, nu a mai durut-o câteva zile, dar acum iar o doare ( a luat tot felul de pastile, dar nimic). Ne-am gândit la scoaterea acesteia, dar bunica e cam bolnavă de astm și dentistul a spus că nu se poate decât cu semnătura ( mna mama nu vrea s-o aibă pe conștiință in caz de ceva rău)
Ce credeți că am putea face? O soluție la aceasta problema? Mulțumesc mult, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dentistul nu i-a prescris și un tratament cu antibiotice, daca a avut puroi? Cât și un antiinflamator...
După terminarea tratamentului, ea n-ar fi trebuit să mai aibă dureri așa mari (sau deloc).
Încercați să cereți și părerea altui stomatolog.

| Costelus710 explică (pentru floresdemayo):

Ba da, i-am dat toate acestea, dar degeaba...