| plasmaticus a întrebat:

Buna ziua,

Cand ai pe cineva internat in spital si trebuie sa ii trimiti un pachet cu o supa speciala, un aliment special sau ceva pe care spitalul nu i-l asigura, ca nu poate, nu vrea, nu e in regulament, dar tu nu poti sa te deplasezi la spital sa ii duci, exista vreo alta posibilitate?
Exista vreo firma de curierat? Ma intereseaza una in Brasov, municipiul.

Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Prin curierat eu unul nu am incercat si nici nu am auzit, deci nu ma pot pronunta referitor la acest aspect!
personal am dus unei rude in trecut chiar in perioada carantinei covid-19, am vorbit cu agentii de paza, am lasat sacosa cu mancaruri (ce ii era pofta bolnavului si putea manca caci nu avea interdicitii alimentare),agentul de paza aa luat acea sacosa, a trecut numele bolnavului pe o foaie si a capsat-o pe sacosa, sacosa cu alimente a ajuns la bolnavul care era in carantina!
cam asa stiu ca functioneaza lucrurile!
prin curier eu nu am auzit sa faca cineva asta!

atentie insa pe anumite sectii si in functie de ce afectiune are o persoana internata, anumite alimente nu vor fi permise! eu persoanei careia i-am dus alimente nu avea interdictii alimentare de nicio forma!

Răspuns utilizator avertizat
| plasmaticus explică:

Repet, ma intereseaza firme de curierat, ceva de genul, nu prieteni sau oameni care nu au ce face acasa.

| Simpatic a răspuns (pentru plasmaticus):

Firmele de curierat nu au in paleta lor astfel de servicii cu livrari la spital fata de oameni internati, cu toata stima!

| Furnicuta000 a răspuns:

Pai in Brasov nu e Glovo sau ceva de genul? La glovo ai si optiunea sa iti duca un produs de la o adresa la o alta adresa.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Da, mergeți la Casa de Sănătate și faceți acolo o plângere, la primărie.
Multe persoane am văzut pe internet, la televizor, că se vaită că nu pot intra, trimite pachet unei persoane internate, iar când sunt întrebate dacă au făcut o reclamație dau din umeri.
Căutați drepturile pacienților, căutați pe site-ul Ministerului sănătății dacă spitalul la care faceți referire e în carantină!
Spitalele au devenit mai rău decât pușcăriile pentru că nimeni nu reclamă nimic!
Eu personal, am întimpinat probleme cu cineva internat. Când am început să vorbesc despre drepturile pacientului, că merg cu pacientul la parchet, că fac plângeri, intram în spital oricând mă chema doctorul, inclusiv la orele de vizită și aduceam orice vroia pacientul!
Dă-te tare la medic, asistente, mergi la directorul spitalului, nu mai dormiți în papuci și stați drepți în fața lor. Există televiziuni, există live pe Facebook, faceți ceva!
La pușcărie, dacă ai deținut, nu am citit nicăieri că cineva dacă are program de vizită nu i se permite vizita!
La fel în spital, e program de vizită, intri!
Spune cineva de interdicție alimentară?
Eu știu de regim alimentar.
Dar, când se declară oficial carantină într-un spital, da, de acord nu intri. Dar, carantina e declarată de DGSP, prin minister. Nu că nu vrea nu știu ce medic!

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru plasmaticus):

Glovo.

Prin aplicatia de la Glovo poti trimite colete din pct A in B. Ca pui supa sau o pereche de adidasi e irelevant.

Chemi din aplicatie un curier ii dai pachetul si el il livreaza unde vrei tu. Doar sa poata respectivul sa iasa din spital ca nu cred ca il va lasa sa intre pe curier.

Pe de alta parte Simpatic si Violetta, ca de obicei, raspunsui eronate, doar sa fie acolo.

Si cica Simpatic are o probleme cu mine ca dau raspunsuri multe si proaste. Esti praf Simpaticule.