| Andrusk2 a întrebat:

Cand m-am nascut, aveam ochii complet albastri. Dar intre timp, la ochiul drept mi-a aparut o pata portocalie spre maro la un ochi. Ceea ce mi-au făcut ochii diferiti... si am niste intrebari
1) De la ce s-a facut aceasta afectiune? Mentionez ca nu am nicio ruda asa.
2) cum pot sa scap de acea pata fara operatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Packer19 a răspuns:

In mod normal copiii mici cand se nasc, se pot naste cu anumite particularitati care in timp se pierd, adica tine gen de genetica si adn
Pot fi multe cauze, dar cum spuneam pe masura ce cresti poate anumite chestii de cand te-ai nascut nu le mai ai, asta pentru ca sa zic asa " nu au fost prea/foarte bine fixate" ca si gene.
Cat despre a scapa de acea pata nu cred ca ai cum fara operatie, dar mai multe raspunsuri iti poate da un medic oftalmolog, la un simplu consult, nu trebuie sa ai ceva anume sa mergi la medic happy

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Petele pe irisul ochiului, spun clar ca ai o boala in corp.
Cauta sa citesti despre asta pe internet, poate gasesti explicatii.

| Andrusk2 explică (pentru Violleta2022):

Nu sunt pete negre! E o tentă de culoare maronie! Poate te referai la petele negre.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrusk2):

Nu ma refeream la pete negre, ci la cele maronii, care se intalnesc la multe persoane cu cohi albastri sau verzi, ca-s vizibile.
Punctiosarele negre nu au nici o treaba, doar petele maronii sunt cele care indica o boala sau un organ bolnav in corp.