| Gabrielaizabela23 a întrebat:

Ce as putea sa fac sa îmi reglez tensiunea? Am fost la o clinica de cardiologie privata foarte buna. Și un urma testelor, mi s-au descoperit ca am aritmie. La holter mi s-au descoperit 40 de extrasistole ventriculare izolate și 34 extrasistole atriale. Eco a ieșit bună. Tensiunea de obicei o am buna, 11/6, 12/8 cea mai mare a fost odată 14/5. Dar am momente când încep sa mă simt rău, ametest și încep sa am o durere naspa de cap, atunci îmi iau tensiunea și o am 9/6 sau 8/5, și ciudat ca atunci îmi creste și pulsul la 100. Și starea asta mă tine în jur de juma de ora. După tensiunea revine la normal. Doctorul a zis ca nu îmi poate da nimic atâta timp cât nu mi-a găsit nimic. A zis ca trebuie sa mă hidratez. Eu nu prea beau multa apa în general. Pe lângă asta iau niște medicamente stres clin se numesc, mi le-a dat doctorul de familie când am trecut printr-o perioada stresanta și nu puteam sa dorm. Oare o fi de la ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| adolf11 a răspuns:

Mergi la medic

| AdelinaC a răspuns:

Pai ca sa iti creasca tensiunea trebuie sa bei apa mai multa sau cafea. Nu iti scade stres clin tensiunea.

| NoriAl a răspuns:

La o clinica privata foarte buna, cum spui, ar fi gasit cauza acestor simptome, oricare ar fi fost ea. Cauta alt medic. La pomul laudat, sa nu te duci cu sacul!

| Gabrielaizabela23 explică (pentru NoriAl):

Am fost la 3 medici cardiologi! Mi-am făcut toate analizele posibile la inimă sad

| Gabrielaizabela23 explică (pentru NoriAl):

Mi-am făcut niște analize de sânge, poate apare ceva acolo.

| NoriAl a răspuns (pentru Gabrielaizabela23):

Atunci, nu ai nimic. Totul e pe fond psihic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceasta problema si mi-a zis sa tin dieta mediteraneana,sa fac miscare, sa ma plimb, sa gandesc pozitiv, sa fiu mai relaxata, sa beau doar apa plata si ceaiuri din plante..samd

Întrebări similare