anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Condilomatoza interna vaginala poate fi tratata cu pastile? sau condiloamele interne pot fi eliminate doar prin ardere/congelare/electroencizie?
Si as mai vrea sa stiu daca proceresele acestea (ardere, congelare.etc) sunt dureroase.
Eu am condilomaoza vaginala interna si externa.Pentru asta doctorul mi-a dat un tratament cu isoprinosine si condylin timp de 2 luni. Vreau sa stiu exact la ce ajuta pastilele isoprinosine mai exact? Scuze ca intreb dar doctorul care mi-a dat tratamentul era foarte zgarcit in explicatii si nu am inteles mai nimic del a el.Multumesc pentru raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Veme a răspuns:

Este tratament standard pentru ce ai tu. Isoprinosine este un medicament imunostimulator si antiviral prin asta. Condilomatoza este o boala indusa de HPV - human papiloma VIRUS. Deci in timp ce ai tratament local (condyline) a ridicat si imunitatea corpului, doar-doar de-o reusi sa curete corpul de virus.

3 răspunsuri:
| miamihaelle a răspuns:

Stiu si de Hpv,cunosc tot tacamul de infectii si virusi.
Vroiam sa stiu daca cele interne vor disparea cu condyline,care din cate stiu le distruge doar pe cele externe.
Si daca nu reusesc sa scap de cele interne as vrea sa stiu cat ma costa sa le arda, inghete, etc.

| Veme a răspuns (pentru miamihaelle):

Condyline-ul nu le trateaza pe cele interne. Zgarcit, nezgarcit, el o fi vazut ca ai condiloame si intern?

| miamihaelle a răspuns:

Da,a vazut si mi-a zis sa iau tratamentul asta si peste 2 luni dupa ce il termin sa ma duc la el. dar eu am impresia ca la cele interne nu se schimba nimic, se dezvolta in continuare.Astazi o sa ma duc la un alt doctor sa vad ce rezolv.multumesc.