| alinaa765 a întrebat:

Buna ziua! De 7 luni de zile ma simt oribil. Facand investigatii am descoperit rinita, astm, boala de reflux, suspiciune de tahicardie sinusala. Nu am avut niciodata nicio ingrijorare asa mare iar pana si psihoterapeuta spune ca nu ii se pare ca sunt stresata, ca oamenii cu somatizari au mai intai stres apoi somatizeaza, iar ca eu am stari fizice, cu o cauza medicala la spate iar apoi pe asta dezvolt stres. Am facut si neurofeedbeek la psiholog(aparatul cu care iti coboara unda de stres) si pe scara am anxietate mica.Am facut toate analizele posibile, nu mai stiu ce sa fac deja cad in depresie. Am avut si cu inghititu probleme dar acum se presupune ca am o sialolitiaza a glandelor
Informatii: VSH bun, tiroida buna, proteina C reactiva buna
Gasite: Asthm, alergii, reflux, rinita
Is atata de ametita toata ziua, imi scade tensiunea, is asa obosita. Am anemie si lipsa vit D insa nu la gradu de deficiente, ci la insuficienta.
Simt ca cedez psihic. M-ar ajuta sa stiu daca a fost cineva in situatia asta. In prezent am prins o raceala urata si am tuse asa seaca de ma dor deja plamanii… am facut raze si totul bine, ameteli dureri, respiratie grea TOATA ZIUA, timp de 7 luni neincetate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Bula
| Bula a răspuns:

Lipsa de vitamine si miscare la aer liber curat!
Mananca legum si fructe proaspete, crescute bio in gradina si mergi la drumetii lungi cu prietenii, in munti!

| Mindfulness a răspuns:

Expune-te la soare mai mult și ia vitamine D3.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cîti ani ai?

| alinaa765 explică (pentru robicacercetasu):

Scrie-mi te rog pe Facebook. Dariana Canva

| alinaa765 explică (pentru CristiDinBucuresti):

23, de ce?

| alinaa765 explică (pentru Mindfulness):

Iau dar ma simt la fel

| alinaa765 explică (pentru Bula):

La ce rau mi mereu abia ma pot misca, mananc toate bio din gradina de la bunica iar la drumetii nu ma aventurez sa merg deoarece mi se face rau

| Mindfulness a răspuns (pentru alinaa765):

Îmi pare rău să aud asta.
Îți doresc multa sănătate!

| dullcat a răspuns:

Imi pare rau sa citesc ca suferi de toate afectiunile astea la doar 23 de ani.Incearca sa reglezi cat poti din alimentatie si odihna, implicit miscare zilnica.Si nu da nimanui de aici datele personale, Facebook sau orice altceva, e plin de troli!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru alinaa765):

Curiozitate, mersi multi inainte sanatate multa