anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua! De câteva zile mă confrut cu o problemă: Nu pot adormi noaptea, adorm dimineața câteva ore, dar mă simt odihnită. 2 nopți am dormit toată noaptea. Poate fi insomnie? Sau este din cauza stresului? Ce ar trebui să fac? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poate fi stres...
dar trage de tine si nu mai dormi ziua deloc, ca seara sa pici franta si sa dormi toata noaptea.

| anonimus4321 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ziua nu dorm deloc... într-adevăr înainte să adorm "mă stresez" cu vedere la asta și îmi vin tot felul de gânduri cum că aș avea insomnie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonimus4321):

Vorbim de insomie cand depasesti 1-2 luni de nesomn, nu dupa cateva zile de nesomn, ca acelea pot apare si din cauza stresului sau a unor probleme care sunt importante si nu le gasesti rezolvare.

3 răspunsuri:
| anonimus4321 a răspuns:

Vă rog, aș vrea un răspuns...sunt foarte panicata cu gândul la o posibila insomnie la doar 21 de ani.