| tom11 a întrebat:

Buna ziua de Cativa ani sufar de Dureri de Cap mai mereu, oboseala cronica, dificultate de concentrare, realitatea pare un Vis sa zic asa parca sunt intr-o stare de amorteala totala, am dificultati in a-mi aduce aminte de zilele trecute parca nu ma mai simt pe mine, simt intr-un fel ca parca as fi devenit o leguma, am senzatia ca privesc in gol, si fara a gandii, parca am uitat cine sunt si parca nu mai constientizez exact ce vad si ce aud, sunt intr-un fel de stress intens mereu cand sunt la calculator, parca ochii si creierul imi sunt intepenite, am fost la neurologie doctora a zis ca la prima vedere sunt perfect sanatos, la mediul intern am fost a zis ca am o lipsa de vitamine etc analizele au iesit bine!, RMN sunt programat in 2 saptamani, iar pana atunci sunt disperat, nu stiu ce sa mai fac simt ca ma pierd pe mine, simt ca mi se duce creierul putin cate putin zilnic parca gandesc din ce in ce mai putin si nu pot sa gandesc clar! si sa ma misc.sunt incet si nu-mi simt membrele ca fiind ale mele decat atunci cand le misc, va rog un sfat orice sunt disperat nu stiu ce sa mai fac, tota lumea pune Oboseala de la PC pe seama simptomelor dar eu ma simt super rau este posibil sa ma simt asa de la o simpla oboseala? ma mai simt ca si cum nu as stii sa-mi misc mainile si picioarele parca as sta doar asa ca leguma este ca si cum nu as simtii exteriorul nu am chef de nimic, sunt mereu obosit sa zic asa mi-e frica sa nu am ceva pe fond psihic sau...sa am vreo tumoare m-am regasit in 4 dintre simptomele tumorii Simptome Tumoare Cerebrala
cefalee dureri de cap frecventa recurenta
inapetenta lipsa poftei de mancare
modificari de dispozitie si de personalitate
modificari in abilitatea de a gandi si invata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu ne-ai spus cati ani ai dar, oricum, nu cred ca ti-ar putea da cineva, fara niste investigatii, un tratament corespunzator.

| tom11 explică:

Am 20 ani, as vrea un sfat orientativ.am fost la 3 doctori...deja.au zis ca n-am nimic

| KidDu` a răspuns:

Napshaa straight face
Noh nu prea ma pricep eu la sfaturi legate de sanatate dar oricum : Incearca sa te odihnesti mult sa mananci multe fructe si legume [ sa mananci foarte sanatos ] Sa petreci mai putin ore in fata calculatorului si a televizorului. Stiu si eu incearca sa te relaxezi. Din cand in cand roga`ti mama sau sora [ daca ai] sau pe oricine altcineva sa iti faca un scurt masaj.
Nu stiu ce poti sa ai straight face
Oricum sper ca sfaturile mele te`au ajutat putin cate putin.
Ce sa zic straight face
Sper sa te faci bine :*!
Pa-pa. >big grin

| tom11 explică:

Am 20 ani

Abh
| Abh a răspuns:

Daca medicii alopati nu ti-au gasit nimic, de ce nu incerci un consult psihiatric, vorbesc foarte serios.Am o colega care tot acuza ameteli, indispozitie, migrene, a umblat din neurolog in neurolog, pana a ajuns la psihiatru. Diagnosticul a fost rapid si clar:depresie. Face tratament de cateva luni si se simte excelent. Iti doresc multa sanatate!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca nu ai tumora cerebrala. Dar intreb si eu: un medic endocrinolog te-a vazut? Sa nu cumva sa ai hipotiroidism sau maladia Addison.

| monique a răspuns:

Bea ceai de sunatoare cu miere, si incearca sa dormi mai mult (8-9 ore pe noapte), stai la aer curat (mergi undeva intr-un sat de munte). Fa-ti analizele sa fi sigur ca nu ai probleme serioase. Daca medicii nu gasesc nimic concret, scrie-mi, poate fi si de alta natura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! eu am 16 ani si de vreo cativa ani ma i-a o stare de parca as fi intr-un vis mereu si realitatea nu ar exista... parca as fi drogat, aerian. am citit la tine ca ai dureri de cap. si eu am. ma doare dese ori partea stanga a capului... oare ce o fi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai vesti noi de la doctori zi-mi si mie... e naspa starea asta... si chiar ma bucur ca am mai gasit pe cineva cu aceleasi stari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odihneste-te mai mult! nu te mai gandi la starea aia. pentru ca numai gandindu-te iar, te va lua din nou. si de fiecare data cand te i-a starea du-te in pat si trage un pui de somn... e din cauza stresului

| usy313 a răspuns:

Asa ma simt si eu, numa ca eu am 15 ani si is in starea asta de la 12

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa si nu e nici o tumore cerebrala, durerile de cap sunt cauzate de stres!

| Alexandra_1619 a răspuns:

Crede-ma ca exact asa sunt si eu in aceiasi stare din iarna trecuta deci de un an am starea asta! Eu am depasit singura asta prin a nu ma mai gandi a fi intr-un viis...mereu cand aveam gandul asta, faceam ceva ma duceam pe afara mancam deschideam calculatorul orice sa pot depasi momentul si a functionat erau zile in care nici nu imi aminteam ca " realitatea era un vis" dar am incercat sa ma documentez.si rau am facut ca acum ma gandesc din ce in ce mai multtcrying!, pana la urma voi vizita un psihiatru! ceea ce iti recomand si tie. Pa-Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar si eu incerc sa trec starea asta. am iesit pe afara si functioneaza. dar nu e vorba de psihiatru. mergeti la un doctor de familie si intrebati-l! sau cautati pe net,, terapie florala bach'' si cititi acolo mai multe. Dar starea asta este din cauza calculatorului. permanent stam la calculator si iata ca are consecinte

| ReTz a răspuns:

Salutare Tom, se pare ca avem cam aceleasi stari si senzatii.Ai reusit sa rezolvi ceva?

| ChupyRo a răspuns (pentru ReTz):

Cum scap si eu de aceste stari?, le am de 2 ani si ceva, ati aflat ceva?

| ChupyRo a răspuns:

Salut, si eu ma simt asa de 2 ani de zile oare ce este de facut?

| ChupyRo a răspuns:

Salut, a trecut ceva timp de cand nu sa mai postat pe acest subiect dar vreau sa stiu cum imi revin si eu, am exact aceeleasi stari!