Nu ne-ai spus cati ani ai dar, oricum, nu cred ca ti-ar putea da cineva, fara niste investigatii, un tratament corespunzator.
Am 20 ani, as vrea un sfat orientativ.am fost la 3 doctori...deja.au zis ca n-am nimic
Napshaa
Noh nu prea ma pricep eu la sfaturi legate de sanatate dar oricum : Incearca sa te odihnesti mult sa mananci multe fructe si legume [ sa mananci foarte sanatos ] Sa petreci mai putin ore in fata calculatorului si a televizorului. Stiu si eu incearca sa te relaxezi. Din cand in cand roga`ti mama sau sora [ daca ai] sau pe oricine altcineva sa iti faca un scurt masaj.
Nu stiu ce poti sa ai
Oricum sper ca sfaturile mele te`au ajutat putin cate putin.
Ce sa zic
Sper sa te faci bine :*!
Pa-pa. >
Daca medicii alopati nu ti-au gasit nimic, de ce nu incerci un consult psihiatric, vorbesc foarte serios.Am o colega care tot acuza ameteli, indispozitie, migrene, a umblat din neurolog in neurolog, pana a ajuns la psihiatru. Diagnosticul a fost rapid si clar:depresie. Face tratament de cateva luni si se simte excelent. Iti doresc multa sanatate!
Eu cred ca nu ai tumora cerebrala. Dar intreb si eu: un medic endocrinolog te-a vazut? Sa nu cumva sa ai hipotiroidism sau maladia Addison.
Bea ceai de sunatoare cu miere, si incearca sa dormi mai mult (8-9 ore pe noapte), stai la aer curat (mergi undeva intr-un sat de munte). Fa-ti analizele sa fi sigur ca nu ai probleme serioase. Daca medicii nu gasesc nimic concret, scrie-mi, poate fi si de alta natura.
Crede-ma ca exact asa sunt si eu in aceiasi stare din iarna trecuta deci de un an am starea asta! Eu am depasit singura asta prin a nu ma mai gandi a fi intr-un viis...mereu cand aveam gandul asta, faceam ceva ma duceam pe afara mancam deschideam calculatorul orice sa pot depasi momentul si a functionat erau zile in care nici nu imi aminteam ca " realitatea era un vis" dar am incercat sa ma documentez.si rau am facut ca acum ma gandesc din ce in ce mai multt!, pana la urma voi vizita un psihiatru! ceea ce iti recomand si tie. Pa-Pa
Intradevar si eu incerc sa trec starea asta. am iesit pe afara si functioneaza. dar nu e vorba de psihiatru. mergeti la un doctor de familie si intrebati-l! sau cautati pe net,, terapie florala bach'' si cititi acolo mai multe. Dar starea asta este din cauza calculatorului. permanent stam la calculator si iata ca are consecinte
Salutare Tom, se pare ca avem cam aceleasi stari si senzatii.Ai reusit sa rezolvi ceva?
Salut, a trecut ceva timp de cand nu sa mai postat pe acest subiect dar vreau sa stiu cum imi revin si eu, am exact aceeleasi stari!