| AnnabellaBB a întrebat:

Buna ziua
De miercuri seara mi-a ramas un mușchi de la gat blocat pe partea dreapta, însoțit de dureri care coboară in zona umărului. Dar doar pe partea dreapta. Nu-mi mai pot întoarce gatul nici in stanga sau dreapta 100%. Daca ma forțez ma doare f rau. Imi fac masaj si folosesc Deep Relief Gel. Ce poate fii? Nu vreau sa raman paralizata. Ma si înțeapă de la gat pana in umăr. Ce mai pot face? Daca nu imi trece in acest Weekend, voi merge la GP.
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce nu mergi la medic azi, am sa vb cu cineva care are habar imd

| AnnabellaBB explică (pentru RAY):

Nu cred ca e asa o urgentă, am cerut ajutor de la oameni care au trecut prin asa ceva, tara in care sunt eu, e diferită in sistemul sanitar. Am specificat ca daca nu imi trece in acest Weekend, voi merge la GP. GP = general practitioner

| RAY a răspuns (pentru AnnabellaBB):

Posibil o mică întindere din cauza suprasolicitării mușchiului sau din cauza poziției proaste de somn. Daca nu ii trece, să meargă la medic.
mia scria asta o amica care lucra in domeniul medical

| alinadianaaa a răspuns:

Prezenta dureri la nvelul gatului poate fi cauzata fie ca tea ta un curent(sau ai stat intr-o incapere cu aer conditionat) sau ai dormit intr-o pozitie gresita. Daca este afectat doar muschiul, trece repede, cu masaj si cu un antiinflamtor de ex un Midocalm.Dar cel mai important este sa iti faca cineva masaj, durera va disparea in circa 3-4 zile