| VladMC a întrebat:

Buna ziua!
Deci, am si eu niste probleme cu penisul.Sta curbat rau de tot si nu pot deloc sa-l indrept. Daca si incerc, ma doare destul de tare.Am 14 ani,si recunosc ca ma masturbez, cam la 2, 3 zile de vreo 2 ani.Si daca il am asa de curbat, e ceva rau?(Am citit pe net ca daca il ai curbat atunci cand faci sex te doare si pe tine, si pe partenera). Astept raspunsuri serioase.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Multi barbati au penisul curbat, este o caracteristica personala care nu are nici o legatura cu masturbarea si care nu determina absolut nici o problema de viata sexuala. Ai citit pe un site care nu era scris de medici si unde isi dadeau cu parerea unii fara nici o legatura cu realitatea doar pentru a-si bate joc de cei mai ignoranti si creduli.

3 răspunsuri:
| cosminutzu90 a răspuns:

Salut! Penisul tau sta curbat de mult timp sau de curand?

| VladMC explică (pentru cosminutzu90):

Pai,cam de demult.Cu vreun an in urma era mai putin curbat, dar de vreo jumatate de an s-a curbat simtitor.

Răspuns utilizator avertizat