| Bogdan_Gabriele_1990 a întrebat:

deci, saptamana trecuta mi-am facut o programare la analize, iar tipa care mi-a facut programarea mi-a dat un bilet pe care scrie data si orele intre care intre care trebuie sa ma prezint la analize. Problema e ca am pierdut acel bilet, pot sa merg sa-mi fac analizele si fara el sau trebuie sa ma reprogramez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ALGator a răspuns:

Da-le un telefon sau treci pe la ei si roaga-i sa te gaseasca in registrul de programari. Noteaza-ti data. Nu cred ca sunt atit de absurzi sa iti pretinda biletul. In registrul lor sunt trecute datele tale.

| Bogdan_Gabriele_1990 explică (pentru ALGator):

Stiu cand trebuie sa merg (maine), dar am crezut ca o sa-mi ceara biletul acela, dar am o intrebare suplimentara, e nevoie de biletul de trimitere de la doctorul de familie sau de un act de identitate?

| ALGator a răspuns (pentru Bogdan_Gabriele_1990):

Intr-o lume normala ar trebui sa fie suficient ca iti dai numele, data si ora (macar aproximativa) a programarii si atit. Probabilitatea sa se furiseze un altul cu acelasi nume cu al tau e unu la un miliard. Si de ce ar face-o?

| Bogdan_Gabriele_1990 explică (pentru ALGator):

Well, ok, mersi de raspunsuri, o sa vad maine ce se va intampla, daca nu ma lasa fac reprogramare ***...

4 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Daca ti-ai facut programare pentru analize decontate de casa de asigurari trebuie sa te prezinti cu biletul de trimitere de la medic si cardul de sanatate, daca vrei sa-ti faci doar niste analize si sa le platesti nu iti trebuie niciun bilet.
Biletul cu data si ora era pentru ca sa nu uiti tu, maine du-te intre orele 7-11 (cel tarziu) pentru recoltare. Cu cat mai repede cu atat mai bine, mai ales in cazul tau ca nu stii exact cand ai programarea. Daca o sa aiba timp de tine o sa iti recolteze daca nu o sa te cheme mai tarziu, cand ai programarea.
Multa sanatate.